|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A že kaj hujšate?
8.1.2015 11:20:18   
malaMravljica
LuLu, haa.. tiste hlace, ki so moje naj hlace za tek in jih poleti pravzaprav vedno nosim, ko tecem, tisto ni noben dzersi ( pardon da nimam tiste dz tipke ;-) tisto je en tak navaden bombaz in verjetn kaksen procent elastana notri, ker je faj mehek materjal. In jaz imam kar nekaj takih ultra starih kosov oblacil. Eno majico imam iz enega oddaljenega kontinenta in sem jo poverbala in je nikakor ne morem stran zabasat, pa ima majica zihr tja v 40 let in ja, majica je starejsa gospa kot jaz. Ma je pletena s tanke preje in mocno pletena, ni sans, da se ji kaj zgodi. Ok, ni vec moj stil, ma en kos mi se vedno ne pokvari cist mojega stila. Sploh pa, odkar sem bila prvic v Londonu sem mnenja, da lahko nase navleces tudi vreco za krompir in si kul.

No ja, je pa stvar pogleda to o mojih hlacah, ki so mi se vedno prav. Sej mogoce sem bila v srednjesolskih casih bolj okrogla in sem pol shujsala in so mi te hlace mogoce sedaj celo prevelike. Na to idejo pa ni nobena prsla a ne user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.1.2015 11:22:48   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Sej mogoce sem bila v srednjesolskih casih bolj okrogla in sem pol shujsala in so mi te hlace mogoce sedaj celo prevelike. Na to idejo pa ni nobena prsla a ne user posted image

No, pa te imam spet rada user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.1.2015 12:30:41   
mateyka
mene pa zanimajo te vaje za hrbet (mravljica). imam namreč nagnjenje (od nekdaj), da me kdaj hrbtne mišice zagrabjo, in mislim, da jih moram extra razgibavat.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.1.2015 12:44:10   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Nikoli nisem marala teka in nisem nikoli tekla vec kot 60m. V bistvu sem sovrazila tek.

jaz sem še zdaj tak user posted image

obožujem pa plavanje, pa žal pri nas pozimi ni neke možnosti za športno plavanje....edino Radenci, tja pa se mi je enostavno predaleč voziti

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.1.2015 12:57:10   
malaMravljica
Mateyka, zdej jaz ne vem kaj muci tvoj hrbet. Moj problem je, da sem precej suha in ze tko nimam nekih hudih misic. Pol sem pa se s prihodom otroka precej opustila sport in v predelu kriza nisem imela skor nic vec misicne mase in je moj moz reku, da naj se se naprej hecam, sam da bodo pol zverinske bolecine, ko bo slo vretence in naj pol ne jokam. In zato preventivno delam vaje in se mi je misicna masa zelo hitro full popravila. Imam eno klop prav za to in ce delas vaje za misicno maso na hrbtu mores tud za trebuh, drugac to ni ok. Torej delam dvigovanje trupa, to imam fiksirane noge, z obrazom proti tlom in dvigujem trup gor, to naredim 50 ponovitev. Pol se pa sam obrnem, fiksirane noge in z obrazom gor in dvigujem trup, to je pa za trebuh. To je glavno no. Hitro naredis, ma je kar zahtevno no. In da imam motivacijo sem si umislila cilj tak hud trebuh. Bomo vidli poleti.

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
8.1.2015 14:43:23   
skuštrana
Meni je bolecine v krizu resil pilates. Trikrat tedensko po eno urco in po parih mesecih sem bila kot nova, nobenih bolecin vec. Poleti ko ne hodim na pilates takoj vidim razliko.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 56
8.1.2015 18:29:59   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Mene bolj zanima, če ti je modno še vedno všeč...ali si tako mlada, da se moda še ni bistveno sprememenila user posted image ?

A ni to malo čudno vprašanje? user posted image

Moda se ja vsakih nekaj let vrne, tako da ji je čisto komot spet všeč. user posted image

Zakaj bi bilo čudno?

Nekatera oblačila so meni čudna in jih ne bi več oblekla, sploh tistih iz srednje šole ne (pa nisem modni frik). Nosila sem smučarski kombinezon, zdi se mi da od sedmega razreda osnovne šole in nekje do tridesetega leta, mogoče kakšno leto manj. Sploh smučarska oblačila so bila včasih draga in se jih ni menjalo, ampak nosilo .In potem ga nisem mogla več videti. Če bi mi danes rekel, naj ga oblečem, bi najbrž celo bruhala user posted image .

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.1.2015 18:32:11   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mene pa zanimajo te vaje za hrbet (mravljica). imam namreč nagnjenje (od nekdaj), da me kdaj hrbtne mišice zagrabjo, in mislim, da jih moram extra razgibavat.

Poleg vaj za utrditev mišic, ki ti jih predlaga malaMravljica, je vsaj po mojih izkušnjah daleč najboljši šport plavanje, prsno in hrbtno. Če le imaš možnost, in če je le mogoče, čim pogosteje.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
9.1.2015 10:01:27   
petea
Mene bolj zanima, če ti je modno še vedno všeč...ali si tako mlada, da se moda še ni bistveno sprememenila user posted image ?

A ni to malo čudno vprašanje? user posted image

Moda se ja vsakih nekaj let vrne, tako da ji je čisto komot spet všeč. user posted image

Zakaj bi bilo čudno?

Vprašanje je bilo mišljeno kot hec. user posted image

Tudi tebi je od množice oblačil verjetno po zavrženju tistih, ki jih niti pogledati več ne moreš, ostalo še nekaj kosov, ki jih lahko ves čas ali pa po dolgem času spet uporabiš. user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 59
9.1.2015 20:10:23   
Stanislava_

Tudi tebi je od množice oblačil verjetno po zavrženju tistih, ki jih niti pogledati več ne moreš, ostalo še nekaj kosov, ki jih lahko ves čas ali pa po dolgem času spet uporabiš. user posted image

Od sš samo še đeki in tisti famozni kombinezon, ki pa ni v mojih zalogah.
Aja, pa bombažni žepni robčki, ti so še precej starejši.
In prejšnji mesec sem razparala volneno pleteno krilo.

Očitno se poslavljam od mladosti user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.1.2015 23:46:23   
mateyka
jaz sem pa prav vesela, da nimam NOBENIH cot iz najstnipkih let - mrzim modo iz 80! koja brezvezna fashion dekada, res user posted image

flurescentne barve, hlače na korenček, kimono rokavi, bundesliga, trajna, jeans opran z unimi kamni, neti, podložena ramena, zoprno visoko izrezane kopalke ob strani, klovnovska šminka, moške pajkice, pisani gležnjevski škorni za vse ali pa koliđke z belimi štumfi in prektratkimi hlačami ali pa šuškačastimi trenikami (pisanimi seveda); vse kar se le da spravit nelaskavega normalnemu telesu skupaj - user posted image

sem celo ljubljano na glavo obrnila, ko sem iskala normalen pulover, brez teh bednih kimono rokavov. mrrrrrzim 80-ta.. user posted image

najbolj bedne frizure v zgodovini človeštva - se še spomnite?
user posted image
user posted image
user posted image

al pa obleke, tud za smučanje - nove višave barvne psihoze..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

in jeans - omg user posted image (pazi - dodaj koliđke s belimi zokni!)
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 9.1.2015 23:56:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 61
10.1.2015 0:17:02   
petea
Kaj so kolidzke?

Mateyka, pozabila si na cipkaste ovratnike...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
10.1.2015 1:14:06   
mateyka
to so uni čevlji, kjer mata unedve bele zokne obute - mi smo jih takrat rekli koliđke (iz college shoes). v 80-tih so mel tak zavihek z resicami spredi - a must za fante, ki so bi šminkerji (plus bele zokne s črto zgori)!
čeprav, uber retro hipsterji jih zdaj nosijo s svetlejšimi zoknami ali pa brez, in je to baje spet hit.. (check it out: http://www.gentlemansgazette.com/pitti-uomo86-street-style/ )

user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 63
10.1.2015 9:59:03   
Stanislava_

jaz sem pa prav vesela, da nimam NOBENIH cot iz najstnipkih let - mrzim modo iz 80! koja brezvezna fashion dekada, res user posted image

flurescentne barve, hlače na korenček, kimono rokavi, bundesliga, trajna, jeans opran z unimi kamni, neti, podložena ramena, zoprno visoko izrezane kopalke ob strani, klovnovska šminka, moške pajkice, pisani gležnjevski škorni za vse ali pa koliđke z belimi štumfi in prektratkimi hlačami ali pa šuškačastimi trenikami (pisanimi seveda); vse kar se le da spravit nelaskavega normalnemu telesu skupaj - user posted image

sem celo ljubljano na glavo obrnila, ko sem iskala normalen pulover, brez teh bednih kimono rokavov. mrrrrrzim 80-ta.. user posted image  

user posted image  

Joj, ni čudno, da se mi ob tistem kombinezonu bruha. Res je bila grozna moda (nisem modni frik, da ne bo pomote user posted image ).

Edino zgornje hlače bi še nosila, so mi všeč.

MAteyka, samo za naju user posted image : smučarski kombinezon. RESNEMU kupcu pošljejo tudi po pošti user posted image user posted image user posted image .
http://www.bolha.com/rekreacija-sport/sportna-oblacila/za-zimske-sporte/zenska/zenski-smucarski-kombinezon-1285171889.html

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
10.1.2015 10:03:36   
RIJA*
isuse user posted image user posted image user posted image

dobro, da takrat še nisem smučala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 65
10.1.2015 10:23:51   
LuLu
saj še zdaj je pri nekaterih tak stil moderen user posted image
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/p118x118/10891513_10153473316393572_5848325348116479887_n.jpg?oh=e0f79f30f4d89abfbc0b4aa846ad33e5&oe=553768AB&__gda__=1428990302_c39d894a612e1b86cab82823746adadb

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
10.1.2015 11:57:04   
malaMravljica
Sam moje zadeve niso iz 80h, jaz sem bila takrat otrok in ne srednjesolka. Lih da sem jo dobro odnesla user posted image neee.. Mah par takih cist nosljivih zadev imam no.
Te crne mokasinke na sliki so pa zihr spet moderne, sam pac ne lih na bele nogavice user posted image In hlace na korenck, ne vem ce so se popularne, jaz jih vseeno nosim.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 67
10.1.2015 12:13:30   
Stanislava_

čeprav, uber retro hipsterji jih zdaj nosijo s svetlejšimi zoknami ali pa brez, in je to baje spet hit.. (check it out: http://www.gentlemansgazette.com/pitti-uomo86-street-style/ )

user posted image

Take so vedno moderne user posted image .

Slabih 15 let nazaj sem kupila modre, malo manj okrancljane (samo oni mali cofki), ampak ultra mehke (in še vedno ultra drage, vsaj zame, tudi na razprodaji user posted image ). Nosim jih še danes, ker so tako udobni.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
10.1.2015 14:46:41   
mateyka
ja, te "koliđke" so neka klasika. tako kot "semiške" (suede shoes) - samo obojih nisem nikol nosila. imo bi zgledala kot da sem iz kake inštutucije ušla user posted image pa neda drugim v določenih kombinacijah, ne paše, samo to nisem jaz user posted image

a veš kere mislim? v tem stilu semiške (te so ble tud IN v 80-tih):
user posted image

sicer pa - ej, sej si vidla une frajerje na linku zgori? tko se zdej te koliđke nosi; ulala user posted image
user posted image

pri ženskah je to tud moderno, samo je odvisno od stila - bogve da je zdaj tok več izbire kot je blo v 80-tih, da si lahko oddahnem user posted image
user posted image

mravljica, mogoče tebi pase korenček kroj, ker si suhljata, samo na hruškastih ženskah je pa to modna smrt! pa današnji korenjasti kroji so malo bolj prizanesljivi, ker niso tako visoko niti široko krojeni v pasu kot so bli v 80 - to je razlika. kroj je najpomembnejša stvar pri obleki.

Neposredna povezava do sporočila: 69
10.1.2015 15:45:35   
Stanislava_

user posted image  

Semiške so tudi večne user posted image .

Ja, s poplavo cunj je prišla tudi poplava vsemogoče mode - kar je vsaj meni dobro in super, da ni potrebno viseti na eni modni smernici sezone. Če ta ne odgovarja, takrat nimaš kaj. Recimo ko so bili moderno čevlji špičaki, skoraj nisem imela kaj kupiti, ker drugačnih čevljev skoraj ni bilo v povprečnih trgovinah. Danes lahko kupiš in nosiš toliko različnih stvari, da je to prav luksuz v izbiri. Plus fino je, da na ulici niso prav vsi oblečeni po istem kopitu. Meni je všeč.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
13.1.2015 9:25:19   
valči
Uf,ja kje si ti to z naftalina ven potegnila,Mateykauser posted image
Ko se spomnim te mode,mi slasbo rata.Pisane,kričeče pajkice,dolgi,šareni puloverji,šuškave trenirke,trajna,korenčkove hlače...Vse to sem nosila,kako sem lahkouser posted image Stara takrat od 13 dalje,pa do 15,pol pa me je pamet srečalauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 71
13.1.2015 9:36:47   
LuLu

a veš kere mislim? v tem stilu semiške (te so ble tud IN v 80-tih):
user posted image

vedno bile grde, in še vedno so mi grde user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
13.1.2015 13:30:21   
malaMravljica
LuLu jaz pa imam take rumene. Kupljene 3 leta nazaj in jih tok sparam, so tok fajn.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 73
13.1.2015 14:11:42   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

LuLu jaz pa imam take rumene. Kupljene 3 leta nazaj in jih tok sparam, so tok fajn.

a jih ne nosiš, če jih šparaš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 74
13.1.2015 15:37:41   
malaMravljica
jih nosim, jih nosim. Sam jih pazim, da se ne unicijo prehitro, ker me spominjajo na tisti dan ko so kupljeni.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?