LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica menjam traso, tudi odvisno ce tecem vsak dan ali spustim en dan. Ce vsak dan potem en dan dolgo in naslednji krajso traso. Tecem pa tko, ene 45 min do 1 urco, vcasih tudi vec, cist odvisno kolko sem naspidirana in ce imam se moza zraven potem se morem izkazat a ne. Je pa fajn, da imas razgibano, klancki so fajn za lepa stegna in rit. Aha, malo menjaš, hvala. Jaz sem nekje na 45 minut ali nekaj manj, samo ne tečem vsak dan, nekje vsak drugi ali tretji, kar mi je v redu, vsaj za zdaj. Gibljemo se itak pogosto, z izjemo dni, ko na polno lenuharimo , tako da vsak dan niti ni mogoče. Oziroma bi bilo mogoče, a bi bilo po mojih merilih že pretiravanje. Je pa tek fini, ker potrebuje najmanj priprav in logistike. Moji copati so Mizuno, kar tebi sicer ne pomaga cicto nic. Copate za tek se kupi v specializirani trgovini, kjer te da tect na trak in posname tvoj tek, pol ti da par modelov za obut in gres z njimi tect mal ven okol trgovine, da dobis obcutek. Ni odvisno od marke in cene, kar sede na tvojo nogo in tvoj nacin teka bo najboljse zate. Zdaj si me potolažila. Ko sem iskala tek za telebane, to je osnovne stvari, ki jih je dobro vedeti, sem čisto na začetku naletela na prispevek za tek potrebujete najmanj 500€. Potem sem nehala iskat, obula adidaske, reklamno majico in anorak in že stokrat oprano navadno trenirko . Kolikor gledam športne copate, je danes ni da ni, tako da ob naslednjem nakupu kupim nekaj zelo primernega, najbrž. edino, kar je pomembno izbrati je dobra obutev. Mora pasati k tvoji nogi, ponavadi niso najbolj poceni ravno taki copati. Moje gledanje je ali zelo dobra obutev ali bos. Vse drugo lahko bolj škodi, kot koristi na koncu
|