sabincica -> RE: Septembrke 2015 (26.9.2015 12:56:16)
|
Hy hy bejbe in vaše bebice. Ema_- cestitke![sm=bravo.gif] cartite se, ostalo pride pa samo. Preggy- glede mučenja se strinjam.vedno več je tega, da na koncu s CRjem rodis. Sj mene sploh ni motilo da sem, jezi me samo to, ker sem ze 14 dni nazaj rakla ta CR in so me zavrnili in potem po prvi noci popadkov in potem še po drugi noči in dnevu, no 3.dan pa so me odrešili in to samo zato, ker je vsak moj popadek skoraj ubil mojga škljatka. Levcka- tudi jaz nimam dovolj mleka. Ne vsak dan. Kako noč mu moram dat dodatek, da smo siti. Al pa tako kot danes ponoci, ko smo jedli vsaki uro. Mali se napol naje, pol zaspi js pa zraven, ga prestavim v njegovo postlco in zgodbo cez pol ure ponovimo, dokler se ne odlocim, da tk pa res ne bo šlo in spi pr men, prklopljen na zizo. Pa se nc slabo ne pocutim zaradi tega. Vazn je, da dobiva na teži. V 3eh dneh 160g (53,3g /dan). Z mlečno formulo pactud ni nč narobe. Če nebi delovala, nebi tolj otrok na njej zrastl v velke otroke. Drgace pa, stari smo tocno 10 dni, malo jokamo, vendar veliko lulamo in kakamo, najraje pa na previjalni mizi[sm=jezicek.gif]. Rad je, razn ponoci je bol len za sesanje. Sm vstrajam dokler kj ven priteče, potem dobi pa flaško. Včeraj sma začela tudi z D3 kapljicami. Jaz sem tudi ok. Šive so mi včeraj pobrali ven, noga se stabilizira, sem pa ob porodu ratala očitno anemična, ker se moram 2x na dan filat z Legoferjem in ga imam 3 stekleničke in kontrolo pri os. Zdravniku ko jih spijem. Aspara- držim pesti zate da bo čimprej in čimhitreje.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|