sabincica -> RE: Septembrke 2015 (7.10.2015 19:19:33)
|
Zdravo. Čestitke vsem novopečenim mamicam.[sm=bravo.gif] Tudi mi se dojimo. Mleka je kak dan da ven teče, drugi dan pa mu moram dat dodatek. Se ne sekiram, važno da je vsaj nekaj, kolikor dolgo pač bo. Ne obremenjujte se, če ni mleka. Potem ga je še manj. In puste patronažne sestre in pediatre, da se potrudite za mleko. To je en sam pritisk. Sj je itak v naravi mame, da hoče najboljš za svojga škljata, sm če ne gre, pač ne gre. Tudi naš ima krčke...običajno med 8 in 10 uro zvečer. Je pa dosti boljpe od kar mu devan Coliprev kapljice. Tudi bolj lepo kaka in ni pokakan prav po vsakem in med obrokom, tako da ga sedaj skoraj za 30% manj rabim previjat, ker prej je bila pa res kriza. Sem ga previla, sma se najedla, in še predno sma kupček podrla, ga je spet nakidal in sma šla se zopet previt. Je pa full carta. ponoči lepo zaspi, čez dan se mu pa kr nekaj dogaja in bi skoz gledal okoli...sm da hodim po hiši in je tiho, če ne je pa jok. Pa na sprehodih je tudi miren. Vedno zaspi. Prav tako v avtu. Danes je stra 21 dni[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] Vozičkamo pa 1- 2x na dan, odvisn od vremena po cca 1 uro. Stekleničke imam pa jaz od Aventa. Prav tako dudice in črpalko. Sem z vsem zadovoljna. Cuclji so tudi tako narejeni, da količino 40ml pije cca. 20 min, tako da gre počasi in mu ne steče po grlu, kot bi eksal. Ema_ če veš, da mleko imaš in imaš polne in napete prsi in nikakor ne gre ven, reci zdravniku za pršilo za nos syntocinon, ki sprosti tok mleka. Jaz sem ga dobila v porodnišnici in deluje. Ga imam doma za hude čase[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|