Preggy -> RE: Septembrke 2015 (20.9.2015 15:51:31)
|
Hvala vsem za cestitke :) ja je kr drzalo in imamo puncko :) Res je bilo neznosno bolece in dolgo, pa tudi malo po njihovi krivdi se mi zdi da je pridlo do carskega reza. Ampak najpomembnejse mi je da je za mano in da je s strucko vse v redu. Se dojiva, mleko tece in tretji dan tehtanja je imela tudi okoli 250g manj, ampak nocem delati paniko. Normalno je da zgublja, pa vem da ima sigurno dosti saj je zelodcek po enem tednu sele v velikosti oreha. Zato se drage moje ne sekirat, samo pristavljajte cim vec in bo..tudi v tehtnici ni vse.. Mene so ze hotle spihirati sestre pa se jim nisem pustila..od tega da je lacna ceprau je ravno pou ire aktivno jedla ne je malo se mora, do tega da Prej ko na tri ure ne in ne vec kot za 15 min, do tega da otrok naj je kadr hoce in kolikor hoce, tudi 12 Na dan.. Mislim halo :) sicer sva se frisni ampak jeva po obcutku, na uro dve, lahko da traja pou ure, ponoci sva se 3 ure zabavljale s tem Na enkrat, danes pop pa na uro je po 15 -20 min nato pa spi kasno uro dve.. Vsem veliko srece in cim lazji porod, ostale pa le brez panike :)
|
|
|
|