aspera -> RE: Septembrke 2015 (13.9.2015 14:10:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucy89 Aspera jaz mam standardne od TTippe (al kak se ze napise :)), closer to nature (2 nastavka, 4.99€). Je pa prib.tako velik kot je cucelj na dudi ali flaski. Ko si ga dam gor, je se prostora v nastavku za ene dve bradavici :) ko mali vlece nastavek, se bradavica fajn poveca [sm=jezicek.gif]. [sm=duda.gif] Jaz sem jih kupila od Mam in imajo dvoje različne, 1 in 2 velikost. Kot sem rekla, mi je prodajalka svetovala večje, dvojko. Sem jih potem doma "probala" in kot ti praviš, Lucy, je prostora še za ene 2 moji bradavici [sm=smiley36.gif]. Samo ok, če se potem to poveča, ko otroček potegne, bojo ok. Drugače pa res že komaj čakam, da rodim. Otroček mi že fajn dol pritiska in težko hodim. Ponoči imam roke čisto omrtvičene, pa na vsakih 15 min se obračam, ker me kolki bolijo. Pa itak vse skupaj nič ne spim, ker me kislina matra in se mi dviguje. Da ne govorim, da sem imela včeraj cel dan in še danes ponoči tak glavobol, da sem že skoraj zbudila svojega, da me pelje v dežurno, ker sem se bala, da imam preeklampsijo. Nimam pa doma merilca krvnega tlaka, da bi si izmerila pritisk. No, potem sem vzela en lekadol in se je malo umirilo vse skupaj. Imam še 15 dni do PDP in komaj čakam, da se začne kaj dogajat in reees upam, da ne bom šla še čez rok [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|