sabincica -> RE: Septembrke 2015 (19.5.2015 13:49:01)
|
Hej punce... Jaz sem se pa odločila, da ne bom nič kaj nosečniških oblačil kupovala...kupila sem si samo novo trenerko od Adidasa, ki ima mehek bonbažen elastičen da lepo bužeka objame, pod njim pa si lahko zavežeš mašnjico, ker ima zraven trakec in pa 2 majčke na ručke v malo večji številki. Ostalo mi je še za 1x prav. Imam že od prej nekaj aladink in drekarc (dolge, kratke), krila, tako da so vse pod bužijem ali pa se da dol zavihnat in ne moti. Edino jakne so problem. Ta pa nobene ne spravim več skupi, razen en mehek termoflis, tako da bom tega nosilo dokler bo šlo, potem pa upam, da ne bo več nekega mraza in bo bolero ali pa jopa zadostovala. Sem bila pa danes v DM, kjer imajo čistilne robček od Pampersa ful v akciji in sicer dobiš 6 paketov za 6,50€ , ker drgače je paketek okoli 2€. ... Sem razmišljala, da bi bilo zelo lepo, če bi država bodočim mamicam že pred porodom namenila kak € v enkratnem znesku... Sj ne rabi bit jurja...ampak tko za osnovne potrebščine ( plenice, krpice, flaške, dudice...in prve cunjice)...vsaj za 1. otročka, ker je to vedno najtežje...pol za drugega tako lahko pol stvari od prvega porabiš[sm=jezicek.gif] Mali pridno brca[sm=bravo.gif]...prav pogrešam, če me kdaj ne[sm=smiley1.gif]. Razen ponoči, takrat mi res ne paše, da me budi. Jutri imam UZ... Sem dobila novo odločbo iz ZZZS do 8. junija (20 dni). Zraven so navedli, da naj naslednjič priložim fotokopijo materinske knjižice in listo merjenja tlaka za vsak dan, do naslednje komisije....upam, da ne bodo kakega zdravljenja zahteval,[sm=zmeden.gif] ker z G sma se menili in je rekla, da če se počutim ok, potem mi nebi tablet dajala...bom videla kaj se boma sedaj jutri zmenile.[sm=smiley13.gif]... Čestitke vsem, za uspelo morfologijo....ti prav kamen pade od srca, ker veš, da si na pol poti in da je z [sm=duda.gif] vse ok. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|