sabincica -> RE: Septembrke 2015 (15.5.2015 16:19:01)
|
Hy punce. Hvala bogu da danes dežuje....mi prav paše, ker je bol hladno in sveže, ker včerajšnja sopara me je skoraj ubila. Danes sem nesla obvestilo od svoje G ,k osebnemu zdravniku, da gre naprej na komisojo za podaljšanje bolniške. Konec maja mi še pogodba v službi poteče in upam, da mi jo podaljšajo.[sm=zmeden.gif] Tokso- jaz sem bila že 2x testirana- 1x pred začetkom nosečnosti, potem nekje v 2 mesecu nosečnosti in naslednji teden ko imam pregled, bi naj spet dobila napotnico za lab. za testiranje. V glavnem je nisem prebolela in moram precej pazit. Pazim pri sladoledu, pa pri suhih mesninah. Sem si zadal cilj, da več kot 10 kosov salame, bodjole ali nekaj podobnega ne bom pojedla in moram priznat, da imam včasih kar krizo, ker imam že polj k***** piščančjih prsi, mortadele, sirnih namazev in podobno. Sj bi šlo, če se mi nebi toliko slanih stvari luštalo.[sm=smiley13.gif] Otrdevanje trebuščka- kako to mislite, da vam trebuh otrdeva? A je to to, da rata cel trebuh napet in trd, ali to, da čutite tokom dneva bolečino oz. neko napetost v spodnjem delu trebuha, pod popkom? Malo sem zmedena v tem kaj ve pojmujete in kaj sem jaz razumela ko sem na netu brala na to temo. V glavnem, tokom dneva mi rata cel trebuh napet in trd kot kamen, vendar me ne boli in ne moti. Če se usedem, uleže, se zopet zmehča. Če pa sem čez dan bolj aktivna( več kot 2 ure), pa začnem čutit bolečine v sponjem delu trebuha ( pod popkom) in takrat je skoraj vsak korak boleč. Paše ko se usedem/ uležem, še vseeno pa čutim nekakšne krče, ko pa se zopet vstanem, se bolečina vrne in tako je cel dan. običajno čez noč preneha. Prve 4 mesece je bila pa stalnica, zaradi tega so me tudi dal na bolniško. Z G nisem razpravljala ali je to bolezen in ima ime, ali je samo stanje....rekla je samo, da naj počivam in da me lahko ta bolečina spremlja skozi vseh 9 mesec+ še bolečina v križu. In tako tudi je do sedaj. Zelo neprijetno....so pa dnevi, ko me nič ne boli in te dneve res izkoristim, da grema z mojim v hribe, shoping, vrt in si privoščima malo akcije v postelji [sm=jezicek.gif].
|
|
|
|