sabincica -> RE: Septembrke 2015 (21.5.2015 14:03:44)
|
Hy punce...Hvala vsem za spodbudne besede. [sm=smiley1.gif]Tudi jaz upam, da je kriv samo položaj malega. Imama pa definitivno novo foro/ igerco, ki se imenuje: '' How to keep mumy awake?[sm=jezicek.gif]'' in traja že 3 dni zapored med 3-3:30 pa do 5:00- 5:30. Me brca v katerem koli položaju sem. Danes pa že celo dopoldne zapravljam...Sem bila tudi v Hoferju, kjer imajo senčnika za avto ( črne barve za v avto od mojega dragega) v roloju in organizator za zadnji sedež, da bo najin malček imel igračke in osnovne stvari notri shranjene, pa da mu sonček ne bo nagajal, ko se bomo vozili okoli. V Tušu pa sem kupila senčnik z motivom medvedka PU-ja. Je tolk cart, da dol padeš- tega bom imela pa jaz imela v svojmu škratmobilu. [sm=jezicek.gif] IZVIRNO SPOROČILO: aspera sabincica, sedaj sva pa v istem zosu. Jaz se tudi nekako prepričujem, da je najbrž vse ok, da je imel otroček samo prazen želodček in se ga ni videlo, ampak še vseeno se pa težko otresem skrbi in komaj čakam, da bo torek, ko imam uz v LJ, da zveva s fantom na čem sem. Držim pesti tudi zate oziroma za tvojega otročka, da je vse v redu in se je samo malo slabo videlo na uz. Drugače je bilo pri meni vse ostalo ok, otroček je tudi pri meni še v medenični vstavi, se pravi z glavo gor. In hvala vsem, ki držite pesti zame in za pozitivne besede [sm=smiley1.gif]. A v torek 26.5 imaš UZ v LJ? OB kateri uri pa? Maicco- jaz bi šla na tistega kjer imaš začasno bivališče prijavljeno- Uradno. Konec koncev bosta z bebico na začasnem stanovala, ali ne? IZVIRNO SPOROČILO: shybaby drugač pa otroček brca, včasih ima prov veselico v trebuščku. Se mi pa zdi da kadar sm bl aktivna on lepo miruje cev dan jest pa vsa panična če je kej narobe da je tak mir. [sm=smiley36.gif] zdej pa se ubadam z vprašanjem al bi šla v začetku junija v šolo za starše ali bi počakala na začetek avgusta (v juliju je pri nas namreč ni)? junija se mi zdi še mal zgodi, sam avgusta se mi zdi pa mal pozn, bojim se namreč da bi otročk si zaželu prej pridet. Ne vem. ma katera kakšno idejo. razmišlala sm tud da bi šla kam drugam v to šolo. Mislite da se lahko tudi kje drugje prijaviš al te pol vsi čudn gledajo kaj tm delaš? [sm=zmeden.gif] lp Pozdravljena med nami Shybaby...se podpišem pod to izjavo z brcanjem[sm=jezicek.gif] po dnevi. Jaz sem imela it drugam v materinsko šolo, ker tle kamur bi naj hodila imaš 8 x predavanja in so razpotegnjena čez 2 meseca in se mi ne da!! Tako da bom šla drugam, v CE. Sem imela iti namen v začetku junija, pa se moram učit ker imama 6. junija z mojim izpit za VHF GMDSS postajo v Kopru, 16. junija greva pa na morje. Tako da mislim da si bom prestavila na začetek julija, ker če ne bo preveč stresno. Lupidupi- držim pesti za danes. Javi kako je šlo. Pa verjamem da si prav razturala. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|