aspera -> RE: Septembrke 2015 (13.5.2015 16:41:47)
|
Hvala za čestitke za voziček, hehe [sm=smiley36.gif]. Jaz ga že cel dan občudujem. Pri nas v zdr.domu ti še čaja ne dajo, samo vodo s sladkorjem [sm=smiley11.gif]. Ne vem kako mi bo to šlo po grlu, ker tudi jaz že od nekdaj samo vodo pijem in se mi kakšne sladke pijače prav gabijo. levcka, toliko časa si čakala na odločbo, da so ti že skoraj prej zaključili bolniško preden si pošto dobila [sm=zmeden.gif]. Res niso normalni, mene zanima kaj bo pri meni naslednjič. Upam, da mi dajo bolniško še za tista 2 meseca do porodniške, drugače bom pa porabila dopust (ga imam 27 dni) in šla potem spet na bolniško, ki mi jo lahko moja zdravnica ali ginekologinja potem da. Jaz opažam, da če sem preveč aktivna, da mi potem zvečer, ko ležim, trebuh otrdeva. Sicer ni neke panike, mi otrdi mogoče tam nekje do 5x v celem večeru za par sekund, samo je neprijetno in me kar malo prestraši. Tako da bom zdaj vsak dan magnesol pila in malo zmanjšala aktivnost. Itak imam drug teden pregled in bom vprašala ginekologinjo kako je s tem. Drug teden se mi pa tudi telovadba za nosečnice začne v torek. Me prav zanima kaj bomo počele, bo pa pod vodstvom fizioterapevtke.
|
|
|
|