|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
1.4.2015 20:34:38   
aspera
Najbrž ti bojo takrat že morfologijo delali, levcka. Aja, to glede igel si pa že omenila user posted image .

Moja sestra je tudi rekla, da ni šans, da dovoli, da jo špikajo tam zadaj in da se bolj boji te igle kot poroda, ampak ko je šla pa rodit, je pa takoj, ko je bilo možno, vzela epiduralno user posted image . Ob tistih bolečih popadkih tiste igle še čutila ni user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.4.2015 20:45:12   
levcka
Joj kaj pa vem. Bomo vidli. Mogoče me pa ne bo tako bolel porod ;)

A to ti povejo tudi spol otroka? Ker midva ga ne želiva vedeti :) Zadnjič, ko sem imela vrtoglavico in so me iz dežurne poslali na ginekologijo, mi je delala dr. Strumbljeva ultrazvok, da smo se vsi pomirili. Pa se je malo dete že postavilo z glavico dol in je kazalo ritko. Potem naju pa vpraša, če bi rada vedela spol in v hipu rečeva jaz ne, fant pa ja. In doktorca reče, pol pa ne bomo povedal, se pa že lepo vidi :) Takrat mi je bilo itak pomembno samo, da je dete zdravo in da je vse v redu z maternico in plodovnico. :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.4.2015 10:12:19   
aspera
No, saj boš videla kako bo in se sproti odločala (glede poroda mislim). Ravno zato si jaz ne delam neki načrtov, če bom videla, da je prehudo, bom prosila za AE. Moraš pa iti prej na neka predavanja v Kranj, če hočeš AE, tako da jaz bom šla za vsak slučaj.

Lahko ti povejo spol, če želiš, če ne, pa pač ne. Eni ginekologi so smotani in nič ne vprašajo in kar bleknejo. Tako je zadnjič ginekologinja eni znanki v 24.tednu kar povedala za spol, pa ji je že prej večkrat rekla, da ne želi vedet.
Jaz vedno spremljam na monitorju, ko mi dela UZ in bom verjetno sama pogruntala katerega spola je otroček, čeprav ne bi rada vedela. Ampak že na nuhalni se mi je zdelo, da sem videla nekaj lulčku podobnega med nogami, samo potem sem brala, da so takrat tudi sramne ustnice pri punčkah še ful ogromne in se težko loči. Na naslednjem UZ se pa zna zgoditi, da bo že bolj razločno. Najbolj, da v strop gledam ta čas user posted image . Pa še to, midva si ful želiva it na 3D UZ nekje okrog 25.tedna in tam se bo sigurno tudi spol kaj videl, težko bi mi najbrž tako naredili UZ, da se ne bi.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.4.2015 11:15:36   
Maicoo
No tudi jaz bi Angelsound priporočila kar vsem:) aspera tudi jaz se moram bremzat, da ga ne uporabljam non stop, sem tudi brala, da več kot par mintk dnevno ni priporočljivo, ampak tistih par minutk je kot nekaj sekund!
Sem pa tudi veliko bolj mirna, odkar ga imam. Dejansko sem že skoraj 14 dni brez čudnih izcedkov, pa tudi malo bolj dojet, da bomo trije, je obema pomagala ta napravica :)
O vozičku in ostali opremi sicer razmišljam, ampak pomoje gremo v nakupe tam enkrat maja. Zraven rešujemo še bivanjsko situacijo in so misli razpršene ...
A še katero skoz nekaj glava boli, pa da pred nosečnostjo ni imela nekaj izrazitih glavobolov ?
Kaj pa zadihanost? Pišuka, že zdaj po stopnicah sopiham kot da bi bila v 8 ali 9. mesecu user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.4.2015 11:23:32   
Preggy
Maicoo me veseli da je konec s temi izcedki user posted image Pri meni se vedno trajajo. najbolje je ko zdravnica rece nevem od kje pride nevem zakaj pride do tega ampak se ne sekirat user posted image no vazno da je z otrocickom vse v redu, sem bila ravno danes na enem hitrem pregledu..je ze kar velik ampak dojamem pa se vedno ne.

Kar se tice Angelsounda sploh ne razmisljam o tem ker sem ze tko panik z vsem tem in se pol raj izogibam :) hehe glede ostalih nakupov pa..hm..raje bom se pocakala mesec-dva..po drugi strani pa me na cajte prime malo kriza..kaj sploh vse rabim, saj nimam pojma kaj tocno rabim, koliko cesa, kaj in kako saj dejansko nisem o tem se nicc brala.. ampak bo ze user posted image

Danes sem izjemno dobre volje ker vem da je z otrockom se vedno vse v redu :) user posted image user posted image

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.4.2015 11:26:06   
aspera
Maicoo, mene zadnje 3 tedne mučijo glavoboli. Ne vsak dan, ampak pogosto. Opažam, da če me samo malo veter napiha okrog glave (zdaj imamo itak vsak dan ta glup veteruser posted image ), da me potem takoj začne bolet user posted image . Jaz imam po mojem te sinusne glavobole, okrog oči, za očmi in pri straneh glave. Pušenjak mi je napisal, da so to najbrž sinusi, ker so med nosečnostjo bolj občutljivi.

O zadihanosti pa ne govori, prehodim par stopnic in sem zadihana kot da bi šla na Triglav user posted image .

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.4.2015 11:37:50   
levcka
Tudi jaz sem po parih stopnicah zadihana kot da bi šla na Triglav. Kaj šele bo? user posted image

Midva tudi razmišljava o 3D ultrazvoku. Ampak še vedno nisva čisto prepričana. Pa spola nočem vedeti, tko da ne vem, če ima vse skupaj sploh kakšen smisel. A katera hodi na vadbo za nosečke? Jaz sem zdaj tako ali tako na bolniški in ne vem, če sploh smem. Malo me je strah, da bo porod zaradi tega ker ne migam prav pogosto, bolj boleč. user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.4.2015 10:15:11   
kunigundek
Hehe, potem smo kar vse bolj parniki, kar se zadihanosti tiče. Jaz moram vsak klanček v počasnem posnetku premagovat, pa glede na to, da jim imamo na Gorenjskem na pretek, je kar izziv Zmagala sem pa kakih 14 dni nazaj, ko sem na sprehodu kar skupaj zlezla. Verjetno ima tudi ta sladkorna kaj veze. Malo sva se ustavila in poklepetala s kolegi, pa kar naekrat mrak na oči. Še nisva imela namena povedati, da pričakujeva, pa je bilo potem kar treba user posted image

Jaz imam tudi en Angelsound ali nekaj podobnega doma, pa ga kar ne upam uporabljati. Zadnjič na nuhalni svetlini sem imela občutek, da otročku res ni všeč, da ga štohamo in motimo, tako da zdaj upoštevam njegovo pravico do zasebnosti. user posted image Bi pa rada malo srček poslušala, samo se bojim, da ne bom kaj narobe naredila.

Na vadbo za nosečnice imam jaz namen prvič iti naslednji teden. Takrat bom v 15. tednu. Že iz firbca, da vidim, kako to je. V šolo za starše greva pa maja. A katera že hodi, kakšne so izkušnje?

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
3.4.2015 10:52:38   
aspera
kunigundek, AS deluje po sistemu Dopplerja, tako da ni nič škodljiv za otročka in tud vedel ne bo, da ga poslušaš user posted image . Narobe narest pa nimaš kaj, samo vklopiš zadevo, namažeš trebuh s kakšnim oljem in prisloniš AS na trebuh. Jaz sedaj že iz prve najdem utrip, ker točno vem kje se nahaja, pa otroček je že toliko velik, da se fajn sliši srček.

Kako ste kaj drugače danes? Jaz spet nisem vse skupaj nič spala, me je matrala kislina, pa po črevesju me je vse nekaj bolelo. Še dobro, da mi ni treba v službo, ker ob takih dnevih ne vem kako bo zdržala.

(odgovor članu kunigundek)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.4.2015 11:00:06   
sturla
ojla punce

zdaj ste me potolažile. sem mislila,da sem samo jaz tista brez kondicije user posted image grem v zgornje nadstropje in že diham kot konj, na sprehodu pride mal klančka in komaj govorim.. adijo pamet! user posted image mislila sem, da mi je energijo in kondicijo pobralo, ker sem prvi mesec-dva večinoma preležala. očitni ni to user posted image počasi in vstrajno naprej.

o telovadbi še nisem razmišljala, se mi zdi prezgodaj, mogoče čez kakšen mesec. pa tudi jaz sem na bolniški in ne vem, koliko je fajn po telovadbah hodit. smotano je to, da čez poletje tega ni.

a mogoče veste kdaj naj bi šle na šolo za starše? meni se zdi zadnji mesec pozno in zoprno tam sedet, ko si že pravi balon. po drugi strani sem gledala v našem ZD imajo predavanja ob 8h zjutraj.. če nisi na bolniški ali doma brezposeln niti ne moreš hodit pred porodniško user posted image a imajo pri vas drugače?

(odgovor članu kunigundek)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.4.2015 12:03:20   
levcka
Jaz sem mislila iti zadnji mesec na tečaj. Ampak imam tudi en mesec pred porodniško dopust. Bom videla kako in kaj. Verjetno moram hodit v Kranj, če bom tam rodila?

Ja parniki smo pa kr vse ;)

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.4.2015 12:15:05   
aspera
levcka, ni nujno. Lahko greš k vam v Zdr.dom, če imate materinsko šolo organizirano. Mi jo imamo in misliva iti oba in moram oddati prijavnico pri svoji G naslednjič. Ampak baje te na MŠ pokličejo potem šele v 8.mesecu enkrat.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.4.2015 12:38:44   
levcka
aspera hvala :) Potem se morem pa pozanimati če imajo v ZD Litija materinsko šolo. To mi bo nekako najbližje in najbolj komot zadnji mesec :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.4.2015 13:16:55   
sturla
Levcka sigurno imajo kje bliže. V našem ZD piše,da je materinska za zadnje trimesečje in da prijave niso potrebne. Vsak ima svojo politiko user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.4.2015 13:47:54   
levcka
Ravnokar pogledala na ZD Litija in piše da se Šola za starše začne vsak prvi petek v mesecu razen julija in avgusta. user posted image Hmmm bom mogla poklicat in preverit.

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.4.2015 14:32:35   
zziduj
Jaz bom šla na šolanje v Lj porodnišnico, tam imam tudi ginekologinjo. Imajo termine v začetku vsakega meseca, menda je 10 sestankov, pa še 3 različne ure tekom dneva imajo, kar je fino...Idealno bi bilo v juniju, pa gre moj takrat na dopust tako da očitno potem maj...

Sicer pa ja, bolj pogosti glavoboli, čedalje več dražljajev v trebuščku, res bolj težke noge in slabša kondicija. Ampak jaz se ne dam, vsak dan grem na sprehod, in že tako precej aktivnosti čez dan...upam da ne pretiravam in da me kaj ne bo ustavilo. Se mi pozna utrujenost (verjetno še zaradi ščitnice), pa si ne utegnem privoščit počitka. Kar je čez noč...

Sedaj sem začela malo gledat po bolhi kaj vse se bo rabilo, luštno raziskovanje :) akcija pa po morfi, ker bo še vseeno lažje, ko se bo vedelo za spol. Čeprav bi bila jaz tudi za presenečenje ob porodu. V službi še vedno ne vejo za nosečnost, se pa pogledi čedalje bolj usmerjajo proti trebuhu, sledi malo začuden pogled... :P

Zelo lep vikend vam želim, čim več Zdravih dobrot in takšne, ki si jih lahko privoščite. Jaz se zelo veselim hrena, da mi malo nos prepuca ;) pozdravčkiiiiii srečke user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.4.2015 16:14:50   
adedayo

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL . . .

01. 09. 2015

02. 09. 2015 Robidkaa, 24 let, 1.user posted image , Trebnje okolica, user posted image

03. 09. 2015 levcka, 33 let, 1.user posted image , Kresnice, user posted image

04. 09. 2015 Baby kiss, 28 let, 2.user posted image , 1user posted image , zasavje, user posted image
04. 09. 2015 zziduj, 29 let, 1.user posted image , okolica Ljubljane, user posted image
04. 09. 2015 Ema0naja, 30 let, 1.user posted image , KK, user posted image

05. 09. 1015 pia86, 28 let, 3.user posted image , 1user posted image , lj-okolica, user posted image

06. 09. 2015

07. 09. 2015 BeChi, 29 let, 2.user posted image , 1user posted image , krka, user posted image
07. 09. 2015 Biba 2007, 1.user posted image , mb, user posted image

08. 09. 2015

09. 09. 2015 Zelena.pikica, 26 let, 2.user posted image , 1user posted image , zg.savinjska, user posted image

10. 09. 2015 mama petka, 40 let, 5.user posted image , 4user posted image , user posted image

11. 09. 2015

12. 09. 2015

13. 09. 2015 jael, 33 let, 1.user posted image , LJ, user posted image
13. 09. 2015 dvojčic84, 30 let, 2.user posted image , Grosuplje, user posted image
13. 09. 2015 vijolica2, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

14. 09. 2015 metulj80, 34 let, 2.user posted image , 1 user posted image , KR, user posted image
14. 09. 2015 karinna, 30 let, 1.user posted image , LJ, user posted image

15. 09. 2015 adedayo, 28 let, 3.user posted image , 2user posted image , UK, user posted image
15. 09. 2015 Maicoo, 26 let, 1.user posted image , okolica Kranja, user posted image

16. 09. 2015 lilibi, user posted image

17. 09. 2015simoonaa, 26 let, 1.user posted image , Bela krajina, user posted image
17. 09. 2015 Amy_Lee, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image

18. 09. 2015

19. 09. 2015

20. 09. 2015

21. 09. 2015 _srečka_, user posted image

22. 09. 2015

23. 09. 2015 prvicnosecka, user posted image
23. 09. 2015 aaa2009, 4.user posted image , 2user posted image 1user posted image ,user posted image

24. 09. 2015 pik89, 25 let, 3.user posted image , 1user posted image , Dolenjska, user posted image
24. 09. 2015 superfinofajn, 25 let, 1.user posted image , RADOVLJICA, [sm=darilo.gif
24. 09. 2015 utripek, 1.user posted image , user posted image
24. 09. 2015 jagoda2015, 1.user posted image , user posted image

25. 09. 2015 Kikii, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

26. 09. 2015 ms234, 22 let, 2.user posted image , 1user posted image , KR, user posted image
26. 09. 2015 geekica, 29 let, 1.user posted image , LJ, user posted image
26. 09. 2015 beba92, 22 let, 1.user posted image , SG, user posted image

27. 09. 2015 sarapara,1.user posted image , user posted image

28. 09. 2015 aspera, 33 let, 2.user posted image , škofja loka, user posted image

29. 09. 2015

30. 09. 2015

05. 10. 20115 kunigundek, 30let, 3.user posted image , gorenjska, user posted image

09. 10. 2015 strula,29 let, 1.user posted image , obala, user posted image

xx. 09. 2015

TRENUTNO NAS JE: 35
PRIČAKUJEMO: 35 user posted image

MALI ANGELČKI user posted image : 1 user posted image

za FB kontaktiraj adedayo

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.4.2015 16:18:06   
adedayo
hei sreckeuser posted image

kako ste kaj? moje razpolozonje je na minusu, vreme je pa isto zunaj. vceraj se mi je prvic zabliskalo pred ocmi, danes pa se mi ze cel dan vrti. upam da se bliskanje ne bo nadaljevalo, ker mi pol preeklampsija ne uide. vesela sem da je april in da na polovici nosecnosti vidim svojega malega migeca in upam da bomo videli spol.

lepe praznike punce

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 718
4.4.2015 7:04:00   
karinna
Dobro jutro,

spanja je blo danes zame konec že ob petih. Se očitno zelo težko privajam spati na bokih. :) Trebuh raste počasi, šele sedaj se ga mal opazi, tako da bi lahko brez problema skrivala nosečnost še kak teden, dva. Najbližji sicer že vedo, ostalim bova povedala ta vikend.

Slabosti že nekaj časa ni, no, saj je tudi prej ni bilo. Imam pa občasne glavobole, pa vrtet se mi začne in postanem utrujena, če predolgo stojim. Že po sprehodu sem včasih takoj zadihana. :)

Končujem s 16. tednom,do sedaj sem nabrala 2 kile, sem predvidevala da bo več, ker že od samega začetka ful več jem. Pričakovala sem tudi mozolje, pa imam zelo lepo, gladko kožo...

Morfologija me čaka začetek maja, kar se spola tiče, pa že vemo. :) To bi blo to. :)

Lepe praznike vsem.

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 719
4.4.2015 7:27:24   
levcka
Dobro jutro srečke user posted image .

Danes sem pa tudi jaz slabo spala. Zbujala sem se na vsako uro user posted image . Še dobro da je sobota, da bom čez dan nadoknadila. Jaz sem se zredila 4.5kg, sem pa že skoraj v 19tem mesecu. Trebuščka pa že nekaj časa ne morem več skrivati. Sem se "uštela", ker sem pred zanositvijo veliko telovadila in sem imela raven trebuh, tako da so pri meni hitro opazili. Ampak mi je vseeno. :)

Lepe praznike vam želim :)

(odgovor članu karinna)
Neposredna povezava do sporočila: 720
4.4.2015 10:07:57   
aspera
Dobro jutro. Vidim, da ste že aktivne user posted image .

Za mano je tudi grozna noč user posted image . Včeraj proti večeru sem dobila prav neznosen glavobol, da so mi vse žile v glavi utripale. Sem si dajala obkladke, pa ni bilo nič bolje, samo vedno huje, tako da sem morala en tablet vzeti, drugače ne bi spet nič spala. Par urc sem odspala, ko je popustila tableta, pa nič več in še vedno me boli glava user posted image . Včeraj sem si lase prala in sem šla potem šele čez kakšni 2 uri ven, mogoče je v tem razlog, ne vem.
S hranjenjem imam tudi težave, ker mi še vedno neke stvari ne pašejo pa slabo mi je po jedi, tako da imam slab apetit in sem še kar na svoji začetnih kilogramih (mogoče imam ene pol kg več) v 15.tednu user posted image . Pa še z želodcem imam probleme.
Tako da mene tale nosečnost kar zdeluje in sem mojemu že parkrat rekla, da bo tole edinček. Mogoče si bom čez par let še premislila, ko bom malo pozabila na to user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
4.4.2015 14:33:37   
sturla
Ojla user posted image

Danes smo vse bolj na izi,ko je praznični vikend user posted image mi smo začeli s požrtijo,ki bo trajala nekaj dni. Z nečakinjama smo barvale jajca,zdaj pa zaslužen počitek user posted image sestra mi je prinesla nekaj nosečniških hlač,vsaj na tem bom prešparala user posted image ona ima že 2 nosečnosti za sabo v vseh letnih časih in ima tega kar nekaj user posted image

Uf glavoboli zdelujejo tudi mene,a ne močni. Pri meni se pojavijo v popoldanskem času, enkrat po 15.uri in kar držijo dokler ne grem spat. Na srečo niso tako hudi,da bi vzela tableto,a so vseeno zoprni. Pri meni je razlog gledanje TV z očali.. ne vem, do takšnega zaključka sem prišla.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.4.2015 9:23:33   
levcka
Dobro jutro srečke user posted image :)

Jaz sem imela pa včeraj pri blagoslovu velikonočnih jedi en "luštkan" pripetljaj. Malo mi je zmanjkalo filma, ker sem padla skupaj. Pa stala sem zunaj in bilo je dovolj zraka. Svojo mami sem prestrašila, da se še danes trese. Še dobro, da sta ji dva fanta priskočila na pomoč. Sem si pa potem zmerila pritisk in je bil nizek. Tudi danes zjutraj je bil 98/59. Očitno se bom ubadala z nizkim pritiskom, kar je bolje kot visok :)

Lep sončkast pozdravček.

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.4.2015 17:53:44   
adedayo
levcka tudi jaz mam grozno nizek pritisk. se mi kar pogosto vrti, se dobr da se hitr vsedem sama, ker ce ne bi kar popadala.

pri nas ni pisank, nekak sem se odlocla da ne bomo praznoval, tak ne bi pojedli nic. no potico bi, ce bi meli pecico da bi si jo spekli user posted image , bomo pa malo kasnej se mastili z njo..

dragi se je odlocil da je cas, da kupimo vozicek. tako da drug vikend narediva nakup.. sem kar na trnih..

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 724
6.4.2015 10:22:45   
aspera
Kako ste kaj sonosečke? Preživele praznike?

Jaz sem imela zelo "pester" vikend user posted image . Že v petek popoldne me je začela nenormalno boleti glava, potem še celo noč, v soboto še cel dan in to do točke, da sem celo začela bruhati od bolečin in me je potem fant peljal v dežurno. Sklepali so, da gre za migreno, čeprav me je bolelo bolj v sinusnem predelu, pritiska mi pa sploh niso nič preverili, kar se mi zdi malo čudno. Tako da sem dobila samo dovoljenje, da lahko vzamem kakšen lekadol in to je to. Potem, ko sem se zbruhala in vzela en lekadol, mi je malenkost popustilo, ampak čisto me je nehala boleti šele včeraj popoldne. U glavnem, peklensko user posted image .
V petek imam spet pregled in čez 2 nastopim v 16.teden.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Plavanje
CatJa

Kdaj so vaši otroci začeli plavat brez rokavčkov/obroča?

Pri 4-ih letih (51%)

Pri 5-ih letih (22%)

Pri 6-ih letih (14%)

Kasneje (13%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!