Maicoo -> RE: Septembrke 2015 (8.4.2015 9:14:39)
|
levcka: Jaz sem ga kupila preko Aliexpressa. Če imaš to možnost, toplo priporočam.. gre za isto stvar, samo več kot pol (al pa še več) cenejšo. Prišel je v 1 tednu. beba92: Tudi mene špika al pa kar zagrabi, ko kihnem, je vse normalno :) nekaj z vezmi in ostalimi raztezajočimi zadevami v trebušču v tem času :) Sama sem drugače sredi 18. tedna, pa še zmer skor nič trebuha (ne štejem stanja napihnjenosti, ki pride zvečer)... Itak to ne uide niti preljubi tašči, ki se vsak dan v to vtakne. Nabija mi kot, da bi bilo to nekaj slabega[sm=smiley29.gif] Ker njena hčera je imela pa že v 3. mesecu "takoooo ogroooomen" trebuh (čeprav je potem rodila precej drobnega otroka), le kaj je narobe z mano? [sm=zmeden.gif] ... NOT. Brigaj se zase ! (ahh, pa sem dala ven :)). Izboklino mam res bolj spodaj (mi je gin. tudi povedala, da nizko nosim), pa srčka z Angelsoundom večinoma zaznam komaj malo nad sramno kostjo (včasih priplava malo višje) .. Opažam, da me začenja motit, da me vedno eni in isti ljudje (v krogi katerih se gibljem) primerjajo z drugimi nosečkami. V zadnjem času predvsem zaradi trebuha. Okej, odpustim tistim, ki sami še niso imeli otrok.. ampak ravno ženske, ki so že rodile, bi lahko vedele, kako smo si med sabo različne ... Zadnje čase slabo spim, ampak to pripisujem drugim skrbem. Se trudim, da tega otroček ne bi občutil, a to ni vedno izvedljivo...
|
|
|
|