zziduj -> RE: Septembrke 2015 (17.4.2015 8:32:25)
|
Lulanje ponoči niti ne, je pa spet vse več zbujanja pri meni, tako naberem spet samo do 6 ur spanja čez noč, čez dan ne gre, je pa utrujenost... Zamašeni sinusi oz.prehlajena cela glava. Seveda zraven še glavobol. Sicer pa ok počutje. Trebušček pa lepo "vzhaja" :D V ponedeljek morfologija, huh, le kaj nas čaka... Naj bo vse ok, samo to si želim! Nihajoče razpoloženje, te hormoni so res neverjetni. Jutri in v nedeljo je sejem rabljenih zadev za novorojenčke, otročke v Lj, bivši Merkur, za Bežigradom. Jaz bom šla malo pofirbcat, sicer pa nisem opravila še nobenega nakupa,bo potem, maja-junija nekako čas za to. Glede hišnih ljubljenčkov-se veselim porodniške, da končno dobim mojega pesota k sebi, ker mu sedaj ne privoščim da je cele dop.sam v stanovanju, potem bo pa fina družba. In ga pogrešam, iskrenega prijatelja, ki ga vidim samo 1x na teden :( Aja, pa tašče ste "obdelovale" pred kratkim :) No, moja je kar fina, grem rada z njo na kavo, ni nič vsiljiva, mi nič ne pere možganov, pa čeprav je upokojena gin. ;) Nosečke drage, držite se, pazite trebuščke in vaše misli naj bodo čim bolj vesele in pozitivne :))[sm=rozica.gif]
|
|
|
|