aspera -> RE: Septembrke 2015 (31.3.2015 18:23:08)
|
levcka, vem ja, da si ga [sm=smiley1.gif]. Midva bova počakala do konec aprila, ko je še tale akcija in ga potem najbrž kupila, če bo vse ok ... Ampak itak, da bo [sm=smiley36.gif]. Jaz na momente še kar ne dojemam, da sem res noseča in da nama je končno uspelo po tolikih letih truda in bova imela [sm=duda.gif]. Moja sestra tudi hrani posteljico zame od nečaka, danes pa sva preko Bolhe kupila še tako mini posteljico, v velikosti zibke, za tiste prve mesece, ko bo otroček še pri nama v spalnici. Imava namreč majhno spalnico in standardna posteljica ne gre noter, tako da bova rabila eno tako majhno za začetek in ker je ravno naletela tale na Bolhi, sva jo kar vzela. Potem pa upam, da bo že pridno prespal noč in bo lahko v svoji sobi. No, upam lahko, kaj pa bo, bomo pa videli [sm=smiley36.gif]. Nov voziček je pa bolj moja želja in bova zato novega vzela, čeprav vidim, da imaš tudi polno rabljenih in lepo ohranjenih po raznih oglasih. sturla, se spomnim, da si mi ful dolgo Aspena govorila, sem se morala prav smejat [sm=smiley36.gif]. Glede bolniške so pa mene tudi presenetili, očitno je imel nekdo v komisiji dober dan [sm=smiley1.gif]. Sem pričakovala, da mi bojo za kakšen mesec podaljšali, so mi pa kar za 3 in še dovolili izhode. Mogoče tudi zato, ker je za mano že en spontan splav.
|
|
|
|