Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 14:42:42
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne izgovarjaj se no- ti ne podarjaš živali, ker jih najverjetneje ne maraš prav hudo zelo- če bi bilo obratno , bi najverjetneje slavljencu privlekla za darilo kravo, pa bi ti dol mahalo kakšne vse obveznosti bi mu s tem nakopala. . Važno, da bi se ti ob obdarovanju fino počutila jesoš patrino, pa ti včasih prebereš, kaj napišeš? liliana nima rada žival....ok, a to si razbrala, ker je toliko pametna, da jih nikomur ne podarja? jaz jih imam rada, pa vseeno nimam nobene doma in ne kaže, da bi jo tako hitro imela....da bi jih pa podarjala pa mi ne pride na pamet niti v najbolj halucidnih sanjah.... drugo je, če bi se o tem prej dogovorila z obdarovancem in bi bila to želja vseh, ki bi žival dobili....
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 14:57:04
|
|
|
|
patrino
|
Sori ria- tako je če prideš na koncu debate- ne ujameš rdeče niti
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 15:04:18
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu lahko jo počistiš
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 15:07:00
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Patrino....pri tebi bi naredila izjemo....tebi bi pripeljala vsaj približek bika Kazimirja.....
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 19:15:00
|
|
|
|
mateyka
|
pa sem glih hotla napisat, da bi za patrino z veseljem prispevala za enga bika, če bi se RR prijateljce odločile, da ji ga kupimo s skupnimi močmi
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 19:54:50
|
|
|
|
patrino
|
Joj, mateyka, takole priti na rep debate je res en ponavadi ne moreš drugega kot udariti mimo. Tako kot na sosednji temi. Ali pa ni kriva pozna vključitev v debato . A si mogoče spet pila
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 19:55:21
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka pa sem glih hotla napisat, da bi za patrino z veseljem prispevala za enga bika, če bi se RR prijateljce odločile, da ji ga kupimo s skupnimi močmi poznam ene kmete, ki take bike prodajajo....dajmo vrečt skupaj, saj nam je tu na RR uspela že marskikatera dobrodelna akcija
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 20:02:55
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka pa sem glih hotla napisat, da bi za patrino z veseljem prispevala za enga bika, če bi se RR prijateljce odločile, da ji ga kupimo s skupnimi močmi Prav fleten je tale bikec. Patrino ga ne bo hotela, predvidevam, da ni na njenem spisku želja.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2014 20:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 20:08:55
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Bogi bikec . Auč . Glede na božični čas bi lahko razmišljali vsaj o ovčkah. Nekaj dni nazaj sem videla mladičke, čisto snežno bele , kako se pasejo
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 22.12.2014 0:26:17
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu lahko jo počistiš ne moRRem, sen le običajna kuRRa pa tudi tema mi je všeč, me je nasmejala, tako da jaz ne bi nič čistila tukaj
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 22.12.2014 0:55:03
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Joj, mateyka, takole priti na rep debate je res en ponavadi ne moreš drugega kot udariti mimo. Tako kot na sosednji temi. Ali pa ni kriva pozna vključitev v debato . A si mogoče spet pila ampak lubica, jaz želv ne rabim. pijem tud ne in potem ne psihiram Lulu zarad želv lahkega srca in tako učinkovito kot gre to tebi na suho od rok.. bikca bi ti pa vseen kupla - ljubi te mama
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?