Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Podarim 2 želvi rumenovratki 20.12.2014 20:21:59
|
|
|
|
LuLu
|
Dobili smo jih, niso se z nami posvetovali, le otroka sta jih prinesla domov. Vrnit jih ne morem, tudi nočem, ker verjamem, da bom bolje za njiju poskrbela, nekak že... našla nove dobre lastnike, če ne druga Torej ali bi jih katera imela, pozna koga, ki bi jih imel... sta pa čisto mali, najverjetneje danes kupljeni v trgovini.
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 10:32:01
|
|
|
|
patrino
|
Kaj pa otroka menita o tem? Eh bedno vprašanje. Zagotovo bi jo rada imela. Tudi naši bi odprli vrata vsaki taki zadevi, pa imajo doma že pol živalskega vrta. Rade volje bi jih vzela , samo če pomislim, da ima že sedaj ponavadi počaka generalno čiščenje našega ZOO-ja, se raje potuhnem. Čisto tako- kaj pa če bi jo podarila vrtcu ali šoli. Pri nas imajo pri ta malem v vrtcu tudi želvico v eni igralnici, za katero vsi skrbijo in pa v drugi ribe. V šoli pa v učilnici za biologijo večkrat vidim paličnjake, miške itd. Ne morem , da ne bi: Mogoče bi kaj na to temo povedali tisti, ki tako radi podarjajo stvari, ki so všeč njim, v kakšen neprijeten položaj pa lahko zaradi tega spravijo obdarovanca in ljudi okrog njega, pa žal ne pomislijo.
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 10:54:49
|
|
|
|
LuLu
|
vedno se najde rešitev... za živali sigurno, za darovalce pa ne vedno povpraševanja je dosti več, kot sem lahko pričakovala. Če si vsi ti premislijo, pa vprašam na kaki šoli,... če jih rabijo. Kaj menita otroka o tem vem, v hiši ni nobenemu nič hudega. Vse se da rešit, kot sem napisala
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 11:15:06
|
|
|
|
Stanislava_
|
Obdrži ju še par dni, mogoče si premisliš . Želvi boste hitro podarili naprej, če bo treba.
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 11:15:44
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu povpraševanja je dosti več, kot sem lahko pričakovala. Aja, si že v akciji .
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 12:38:34
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne morem , da ne bi: Mogoče bi kaj na to temo povedali tisti, ki tako radi podarjajo stvari, ki so všeč njim, v kakšen neprijeten položaj pa lahko zaradi tega spravijo obdarovanca in ljudi okrog njega, pa žal ne pomislijo. Tisti, ki uživamo ob obdarovanju nikoli ne podarjamo živali......miši, psov, mačk, ribic, želvic, kač, papig itd.....ker taka darila prinašajo tudi obveznosti....obdaruješ pa ne človeka zato, da bi mu dal dodatno delo.....jaz recimo za božič, rojstni dan tudi ne kupujem ljudem metle in sesalce.....ker v tem ne vidim smisla obdarovanja, da kupiš človeku dodatno "obveznost"....... p.s. glede na to, da je avtorica teme že skoraj rešila svoj problem, komot odgovorim na patrino na njeno vprašanje.......verjamem pa, da odgovora ni pričakovala.......
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:01:06
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne morem , da ne bi: Mogoče bi kaj na to temo povedali tisti, ki tako radi podarjajo stvari, ki so všeč njim, v kakšen neprijeten položaj pa lahko zaradi tega spravijo obdarovanca in ljudi okrog njega, pa žal ne pomislijo. Tisti, ki uživamo ob obdarovanju nikoli ne podarjamo živali......miši, psov, mačk, ribic, želvic, kač, papig itd.....ker taka darila prinašajo tudi obveznosti....obdaruješ pa ne človeka zato, da bi mu dal dodatno delo.....jaz recimo za božič, rojstni dan tudi ne kupujem ljudem metle in sesalce.....ker v tem ne vidim smisla obdarovanja, da kupiš človeku dodatno "obveznost"....... p.s. glede na to, da je avtorica teme že skoraj rešila svoj problem, komot odgovorim na patrino na njeno vprašanje.......verjamem pa, da odgovora ni pričakovala....... Ne izgovarjaj se no- ti ne podarjaš živali, ker jih najverjetneje ne maraš prav hudo zelo- če bi bilo obratno , bi najverjetneje slavljencu privlekla za darilo kravo, pa bi ti dol mahalo kakšne vse obveznosti bi mu s tem nakopala. . Važno, da bi se ti ob obdarovanju fino počutila
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:03:26
|
|
|
|
liliana
|
Patrino....pri tebi bi naredila izjemo....tebi bi pripeljala vsaj približek bika Kazimirja.....
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:07:02
|
|
|
|
patrino
|
No vidiš- škoda da ne moreš- to bi bilo veselje brez meja. Mi bi za enga prekmurskega bikca že našli plac- ti bi pa tudi dobila zadoščenje ob obdarovanju.
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:17:25
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino No vidiš- škoda da ne moreš- to bi bilo veselje brez meja. Mi bi za enga prekmurskega bikca že našli plac- ti bi pa tudi dobila zadoščenje ob obdarovanju. Seveda.....ker bi obdarovanka dobila ravno tisto, kar najbolj potrebuje.......
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:22:12
|
|
|
|
patrino
|
Aj, jej, jej pa smo spet tam- Vidiš spet gledaš na darilo samo iz lastnih želja in potreb Jaz sicer tega darila ne preferiram in potrebujem ravno, vendar sem človek, ki težko zavrne nekaj, kar je dano od srca. Pa še otroci bi imeli veselje z njim.
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:30:08
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Aj, jej, jej pa smo spet tam- Vidiš spet gledaš na darilo samo iz lastnih želja in potreb Ljubica, gledala sem z vidika tvojih želja in potreb.....jaz živali drugače ne podarjam.....sem zapisala, da bi pri tebi naredila izjemo......
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:35:49
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Mi bi za enga prekmurskega bikca že našli plac A veš, kdo je bik Kazimir?
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:38:07
|
|
|
|
patrino
|
Vem, vem- najboljši ljubimec v Lilijinih koncih. Zato pa pravim, da zopet izbira darilo na podlagi svojih želja, hrepenenj in potreb
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:49:23
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Vem, vem- najboljši ljubimec v Lilijinih koncih. Zato pa pravim, da zopet izbira darilo na podlagi svojih želja, hrepenenj in potreb O kravah si začela ti......toliko o željah in hrepenenju......
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:54:57
|
|
|
|
LuLu
|
kar se mene tiče je tema zaključena, hvala, da ste brali in komentirali želvi našli nov dom in dobili super lastnico.
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:55:51
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu kar se mene tiče je tema zaključena, hvala, da ste brali in komentirali želvi našli nov dom in dobili super lastnico. Super......
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:56:18
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu kar se mene tiče je tema zaključena, hvala, da ste brali in komentirali a lahko zdaj zasmetimo temo?
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:58:29
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu kar se mene tiče je tema zaključena, hvala, da ste brali in komentirali a lahko zdaj zasmetimo temo? Ne......
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:58:59
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu kar se mene tiče je tema zaključena, hvala, da ste brali in komentirali a lahko zdaj zasmetimo temo? Ne...... ne.....
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 13:59:42
|
|
|
|
LuLu
|
lahko jo počistiš
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 14:01:30
|
|
|
|
liliana
|
Ni še dobila metle ali sesalca za darilo.......
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 14:21:21
|
|
|
|
patrino
|
Lulu, če si ostala brez dela in si se izkazala za dobrega prodajnega posrednika imam zate novo nalogo. Kmalu se mi obeta darilo v obliki potentnega bika- Lili ga ne želi več, moj se tudi ne strinja, da ga nastanim pri nas- poskusi mu najti prijazne nove lastnike
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 14:25:43
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Lulu, če si ostala brez dela in si se izkazala za dobrega prodajnega posrednika imam zate novo nalogo. Kmalu se mi obeta darilo v obliki potentnega bika- Lili ga ne želi več, moj se tudi ne strinja, da ga nastanim pri nas- poskusi mu najti prijazne nove lastnike v tem postu ni zapisano, da si ga ti ne želiš. ne oziraj se na želje drugih, vzemi ga in iz darila potegni najboljše kar se da. Okolica se bo morala sprijaznit s tvojo odločitvijo. In tako je tudi prav,... da prvo poskrbiš, da si TI zadovoljena. Zadovoljna...
|
|
|
|
RE: Podarim 2 želvi rumenovratki 21.12.2014 14:32:20
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino Lulu, če si ostala brez dela in si se izkazala za dobrega prodajnega posrednika imam zate novo nalogo. Kmalu se mi obeta darilo v obliki potentnega bika- Lili ga ne želi več, moj se tudi ne strinja, da ga nastanim pri nas- poskusi mu najti prijazne nove lastnike v tem postu ni zapisano, da si ga ti ne želiš. ne oziraj se na želje drugih, vzemi ga in iz darila potegni najboljše kar se da. Okolica se bo morala sprijaznit s tvojo odločitvijo. In tako je tudi prav,... da prvo poskrbiš, da si TI zadovoljena. Zadovoljna... Jaz sicer tega darila ne preferiram in potrebujem ravno, vendar sem človek, ki težko zavrne nekaj, kar je dano od srca. Pa še otroci bi imeli veselje z njim. Seveda piše. Žal pa sem ob svoji humani gesti čisto pozabila na interese mojega moža, ki žal ni navdušen nad govedino
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?