Špelička -> RE: Avgustovke 2015 (14.4.2015 14:46:34)
|
Ojla, še jaz se pofočkam, rok imam 31.8., to je moja druga nosečnost, doma imamo že 2,5 letnico. Spola še ne vemo, se še skriva. Drugače pa dojenček že veselo miga, čutim ga že mesec dni. Vidim, da debata teče o EA - jaz imam iz prvega poroda odlično izkušnjo in tudi v drugo niti ne razmišljam, da bi poskušala brez. Sem imela sprožen porod, ker sem bila že 10 dni čez rok in so me našopali z umetnimi popadki, k so tako hudičevo boleli, da sem sam spraševala, kdaj že dobim epiduralno. Nastavljane katetra je malo zapeklo, res je, da sem bila nestabilna na nogah še 12 ur, ampak razlika v bolečini je ogromna - po epiduralni se je kar naenkrat nehala, bila sem čisto umirjena in rodila z lahkoto. Mi je pa veliko znank reklo, da bodo probale rodit po naravni poti, na koncu so pa vse vzele epiduralno [sm=smiley36.gif]. Dopustovali bomo letos nekje v bližini doma, malo v Istri in malo še kje v Sloveniji. Jaz si ne bi upala it dlje, morju se pa tudi popolnoma ne bi odpovedala. Bomo šli pa 2 meseca pred pdp-jem - za vsak slučaj. Lepo bodite!
|
|
|
|