jesse16 -> RE: Avgustovke 2015 (30.4.2015 10:22:44)
|
Živijo kako ste kaj?? Gledam čez okno in ugotavljam da bo danes en turoben dan. Sami sivi oblaki na nebu, nikjer nič sončeka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Sladkorčica jaz tudi komi čakam torek. Še malo pa bo. Mene dojenja ni strah, sem imela v prvo full mleka in malo dojila polno do 1 leta, dejansko ni jedla nič drugega. Enostavno ni hotla, ne flaše, ne po žlički ne iz kozarčka nič. Je bila to ena lepa izkušnja. Sem imela srečo da je mala takoj zagrbila in jaz takoj polna mleka. Upam da bo sedaj tudi tako. Mi je bilo super da je vedno pripravljeno, vedno prav toplo, da ne rabiš flašk pa vode.... ma pa to tudi slabe strani. Sladkorčica ne obremenjuj se z dojenjem, vem da sestre v P full težijo ampak lej če ne gre ne gre in to je to. Moja svakinja je povedala jaz nimam mleka, dajte otroku flaško. Se je kr razjezila in je ravno tako kot ti praviš, otroci so zdravi in jim poplnoma nič ne manjka. Bolj se boš sekirala slabi bo, enostavno poskusiš če gre gre, če ne gre pa ne gre in daš otroku flaško.
|
|
|
|