strukla -> RE: Avgustovke 2015 (13.4.2015 10:31:16)
|
zivjo punce! [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=nosecka.gif] mi smo bli cez vikend v toplicah, je blo res super, ker je blo v prekmurju ze res cist poletno vreme :) sicer je pa tud mene opeklo, ceprov sm se kr pazila in mazala. cez poletje greva pa s fantom sigurno malo na morje, seveda ne na kaksen otok, kjer rabis 5 ur da prides na celino, ampak ni pa povsem nic narobe s tem, da gres na morje, cetudi v nosecnosti. tako da vse o tem, da je otrok bolj pomemben ali pa najbolj pomemben je cisto moraliziranje, brez osnove! bolnice so povsod blizu, pa tudi sam izlet na morje ni nikakrsna indikacija za to koliko pomembnosti pripisujemu svojemu otrocku. drugace pa ze tud jst cutim otrocka kar lep cas, je prov fajn. edin ne brca in ne prevraca se skos, tako da ce ga hoce se kdo zacutit mora izbrati pozen vecerni ali pa jutranji cas [sm=smiley36.gif] je pa res lustno, prov res lepo obdobje v zivljenju. nisem si mislila, da me bo materinstvo tko ganilo [sm=smiley1.gif] jutr mava pa ze koncno pregled morfologijo, ki jo oba ze komaj cakava! se posebej pa zeliva izvedeti spol, da lahko zacnemo izbirat imena [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|