|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
15.1.2015 13:45:53   
špela007
Pri nas pa pričakujemo enega user posted image , in je naša prva nosečnost, rok 4.8. :) Drugače sem pa iz Koroške....

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 501
15.1.2015 13:50:03   
_vijolica
Hej, hej srečke nosečke :)

Še ena avgustovka na isti poti proti Rimu...
Moja nosečnost se je začela zanimivo... V začetku novembra sem imela normalno menstruacijo, s čudnim zaključkom, če je sploh bil zaključek.. Ker sem imela za njo še tri tedne rjav izcedek... To se mi je zdelo nenavadno in sem šla na pregled k ginekologinji... Za izcedke mi je predpisala Dabroston. Po prenehanju jemanja Dabroston bi morala v 10 dneh dobiti menstruacijo. Pa je ni bilo. Zato sem naredila CB, ki je pokazal nosečnost. user posted image Presenečenju nisem mogla verjet, zato sem naslednji dan ponovila test in je še enkrat pokazal + +. Wiiii.. 30.12. 2014 sem imela pregled pri ginekologinji in sem prvič vidla razbijanje malega srčka user posted image . Očitno je Dabroston pomagal. Naročena sem na NS, 29.1.2015.

In še vedno ne morem verjet, da je res user posted image Moj edini simptom je utrujenost. Za ostalo lahko trkam.

7.8.2015, _vijolica, user posted image , user posted image , Ribnica

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 502
15.1.2015 14:09:28   
Anonimen
še mi po pregledu, veliki smo 1,67 cm, pdp pa 24.8.2015.
me lahko dodate na seznam?
sem iz gorenjske, prvič sem rodila v kranju, drugič grem na jesenice :)
to je naš drugi user posted image , spola še ne vemo. za prvič sem takoj vedela da bo fant, zdaj pa mislim da bo punčkauser posted image
ste že kaj izbirale imena? midva sva malo, ampak bo kar težje kot prvič, ker mojemu ni nič všeč user posted image

zaenkrat bom še anonimna, dokler ne povem v službi user posted image

user posted image

(odgovor članu _vijolica)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
15.1.2015 15:43:14   
metuljcica1
Tudi jaz moram nekaj za strije vzet. Kaj predlagate tiste, ki ze imate izkusnje.
Drugace pa moja 1.nosecnost, en dojencek, zaenkrat se ne vemo kaj bo, sem pa iz koroske.

< Sporočilo je popravil metuljcica1 -- 15.1.2015 15:45:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
15.1.2015 16:33:54   
rea24
Še jaz se pofočkam za seznam.12.8. Gorenjska, druga nosečnost, drug otrok, verjetno bomo do konca počakali kaj je. Ufff glede imen, bomo mislm, da tut se do avgusta zbiral. Pri prvi sem imela za punčko od prvega pluska, ko se ga vidla, za fantka sva se se v porodnišnici šla al tevž al ian. Na koncu je bla Neja. Zdej pa pojma nimam, se mi zdi, da kar mi je všeč ma že kak znanec prijatelj ali sorodnik. Aja rodila bom pa tut na jesenicah, kot prvič.

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.1.2015 20:24:05   
špela007
Imam doma Angelsond že več kot teden dni in danes prvič zaštekala kje utrip iskat in sem slišala srček nešega user posted image , sem čisto blažena. zame je top zadeva res, priporočam, ker je res neprecenljivo, da lahko slišis svojega user posted image kadar želiš....trenutno sem nosečka 11t in 3d in se sliši-res se:)
Povejte miuser posted image ste kaj živčne zaradi NS? Saj vem,da ne smemo misliti na slabe stvari a vseeno strahovi ostajajo kljub zdravi pameti....

(odgovor članu rea24)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.1.2015 22:05:36   
Tiaša
Evo, imam slikico malega bejbija v rokah! Juhu, prvi pregled bil okej. Velik je 1,75 in srček lepo bije user posted image

Če dodam še svoje poleg:

21.8.2015, Tiaša, user posted image user posted image Domžale

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.1.2015 8:19:39   
jesse16
user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

4.8.2015,špela007,  user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Koroška
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted image , user posted image , Ljubljana
12.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska

PRIČAKUJEMO: 
user posted image  
user posted image
10 user posted image

< Sporočilo je popravil jesse16 -- 16.1.2015 8:21:11 >

(odgovor članu Tiaša)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.1.2015 8:46:53   
jesse16
Živijouser posted image
upam da nisem katere pozabila.

LP
Mateja

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.1.2015 9:57:58   
špela007
Jesse hvala da si me dodala, ampak imamo 1 v pričakovanju in nobenega domauser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.1.2015 10:38:47   
jesse16
user posted image PDP, nick, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

4.8.2015,špela007,  user posted image   , user posted image , Koroška
 7.8.2015, jesse16, user posted image user posted image , user posted image ,   user posted image , Sevnica
08.08.2015, Anaina, user posted image , user posted image , Lenart
08.08.215, Miniolivia, user posted image user posted image , user posted image , user posted image
08.08.2015, hasimirka, user posted image , user posted image , Ljubljana
12.8.2015, Rea24, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
19.8.2015, strukla, user posted image , user posted image
19.8.2015, medvedka15, user posted image , user posted image
21.8.2015, Tiaša, user posted image ,  user posted image ,  Domžale
24.8.2015, Anonimen, user posted image user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska

PRIČAKUJEMO: 
user posted image  
user posted image
10 user posted image

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.1.2015 10:41:33   
jesse16
Joj oprosti, evo sem ti popravila
Punce jaz mam pa nuhalno 23.1.2015 in 21.1.2015. Groza še dva dni več bom mogla čakat.
Pa že tako težko čakam.
Kako ste kaj ostale?
Jaz sem kr v redu, samo ko mi je skoz slabo.  Upam da minejo te slabosti.
A ve lahko ponoči spite? Jaz zaspim že ob 8 polj pa od 2 naprej ne morem spat.
Katastrofa.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.1.2015 11:50:36   
MiniOlivia
Jst imam tudi 23.1. nuhalno. :) In tudi mene skrbi!

Jap, tudi mene daje nespečnost, ponavadi se ob treh zbudim in potem se kakšno uro mučim, da zaspim nazaj. Ah ja, se nvajamo na nočna prebujanja! user posted image

Punce, nekaj elegantnih lepih nosečniških oblačil ima tudi Next: http://si.nextdirect.com/sl/women/maternity/view-collection/1

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.1.2015 12:10:03   
strukla
Joj punce sej to je ze naslednji teden user posted image jst mam sele 6.2. user posted image

Evo eno rozico za vse da bomo lazje pricakale tole nuhalno. user posted image user posted image
drugac pa sm jst pri koncu desetega tedna in grem danes v dravlje dat kri za dvojni hormonski test. Sm kr ziheras

Sam tole ponoc tud mene daje, na sredi noci se zbudim in bedim k sova se kaksno uro alpa dve, zjutri pa vsa boga k je treba vstat. No moj prav da bo kupu uno mehko nadvzmetnico iz spominske pene, jst pa res dvomim da bo pomagal user posted image slabo mi je pa res v intervalih, vcasih bolj, vcasih manj, vcasih pa cist nc. Recimo kaksen dan mi sploh ni. Edin apetita pa nikakor nimam,to je pa stalnica hehe

(odgovor članu MiniOlivia)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.1.2015 12:42:33   
brbr71
Pozdravljene user posted image ! Če me sprejmete se vam pridružim. Berem vas že nekaj časa, pa se zaenkrat zaradi prejšnjih slabih izkušenj še nisem upala pridružit. Sem mislila po nuhalni, ki jo imam 21.1., pa mi danes ni dalo miru, ko sem videla da je mislim da špela007, da si našla srčka z angel saundom. Jaz ga imam tudi, pa še nisem našla srčka. Noseča sem 12t6d. Kje si ga iskala, v navodilih meni sicer piše, da 14-16 tednov naprej.
So pa pri meni skoraj vsi zaki izginili. Slabosti ni več, tudi hrana mi ne smrdi tako zelo, prej sem samo sanjala o "dobri hrani" taki pravi, pizza, ponfri, majoneza, no sedaj se je malo umirilo. Edini znak ki mi je ostal so napete prsi, pa kadilci mi tako smrdijo, da mi takoj rata slabo.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.1.2015 13:36:42   
špela007
brbr71 na sredini v isti vrsti s popokom, polovica aparata bo naslonjena še na sramno kost, ker so sedaj naši sončki še zelo nizko....kar bolje je treba pritisnit in greš malo levo in malo desno in sigurno ga boš našla....se super sliši utripek ampak jaz sem imela na najvišjo glasnost, zelo hiter utripek je in ne moreš sfalit- takoj boš vedela da je to to :) ker pa so še tako majceni se pa res ne sliši če samo nežno potuješ z AS po trebuščku malo pritisni in bo :)
sem prepričana da je vse ok, sicer si pa v tednu ko naj bi slabosti ponehale...srečnica tiuser posted image mene tako matra da je joj, nimam apetita, kaj zavoham in že letim.....
Moja nuhalna je sedaj v torek, tako težko čakam na ta dan joooj :)

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.1.2015 13:45:10   
brbr71
Bom probala še enkrat. Vem kako naj bi se slišalo, pa zadnjič nisem našla. Sporočim. Vem da so tako majni, da lahko tudi ne slišiš.
Mene je strah nuhalne in komaj čakam sredo, da se pokaže če je vse ok. Sem pa že dala kri za dvojni hormonski test.

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.1.2015 17:43:41   
brbr71
Sem videla, da sem narobe napisala noseča sem 11t 6d. Sem probala angel saund še enkrat, pa ne najdem srčka user posted image . Mogoče pa je kriva moja obloga na trebuhu, ki je kakšen cm večja kot potrebno. No, izgleda bom mogla počakat do srede na NS pa upat na najboljše.

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.1.2015 18:03:36   
špela007
jooj ne se obremenjevati,sama sem cel teden iskala utrip, je pa res da sem presušena, mogoče je tudi to razlog da se malo prej sliši......ampak res moraš iskati čisto pri sramni kosti. Drugače pa je tudi meni G rekel da težko da se sliši pred 14.tednom, a sama sem zasledila da ženske to uporabljajo že od 11 tedna in preizkusila, bila sem presenečena in srečna tudi.....ampak res se ne obremenjevati zaradi tega, ker menda je lahko tudi drugače obrnjen plodek da se srček ne sliši ipd.... prepričana sem da je vse dobro...

(odgovor članu brbr71)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.1.2015 19:21:26   
Tiaša
Hmmm, jaz imam pa nuhalno šele 18. 2., a ni to malo pozno? Okej, moj PDP je mal kasnej kot vaš, ampak kot sem preračunala bom ravno sredi 14 T takrat ... To je še ravno zadnji teden, ko se lahko dela. Kri za DHS sem pa že dala takoj po prvem pregledu.

Danes mi je slabo za znoret ... Mogoče tud zato, ker je bil tako doooolg dan v službi. No, samo da je vikend! jeeej

Uživajte v vikendu! lp vsem

(odgovor članu špela007)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.1.2015 20:02:50   
metuljcica1
Jaz se nimam datuma za NS. V sredo poklicem, ko bom 9T. user posted image

Katere vse placljive preglede pa boste opravile? Jaz nameravam NS ter morfologijo. Se priporocate kaj, tiste ki imate vec izkusenj? user posted image

Mah skoraj vsi doma imajo virozo. Me je kar malo strah, da je se jaz ne staknem.

< Sporočilo je popravil metuljcica1 -- 16.1.2015 20:08:24 >

(odgovor članu Tiaša)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.1.2015 20:59:57   
rea24
a morfologijo morte plačat? Pr nas je ni treba, jo delajo rutinsko, vsaj v prvo je blo tko in tut zj ni nc omenla, da bi blo kej drgač. Še rekla je nasledno čez 6 tednov pregled pol pa čez štir da bo še morfologija. Jst bom samo nuhalno delala.
Moje počutje, je v redu, slabosti so minile čisto, joški pa še kar rastejo. Daje me pa še vedno tudi nizek krvni tlak in posledična utrujenost. Nestrpno čakam nuhalno, pa mam malo več kot en teden še do tja. Ima pa u sredo moja svakinja, bo koj hitrej minil :)

< Sporočilo je popravil rea24 -- 16.1.2015 21:01:35 >

(odgovor članu metuljcica1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.1.2015 21:08:59   
Kara*
Ojla punce. Včeraj sem imela pregled (se mi že tk daleč zdi) in z user posted image je vse ok, lepo sm vidla srček, nogice, rokice user posted image presrečna in olajšana! user posted image NS pa imam že v sredo, no vsaj to, če sm že mogla na prvi pregled do 12. tedna čakat user posted image

Morfologija pa ni plačljiva.

AS se mi pa zdi, da je zdele v teh tednih od njega več škode kot koristi. Jaz ga sicer nimam, ampak če bi ga imela, ga pred 15. tednom ne bi uporabljala ..

(odgovor članu rea24)
Neposredna povezava do sporočila: 523
16.1.2015 21:49:26   
strukla
Jst bom nuhalno pa dht test, za katerega sm ze dala kri. Ce me to ne bo pomiril bom pa se kariotipizacijo placala. Morfologija pa pripada vsaki nosecnici v sklopu zavarovanja user posted image

(odgovor članu Kara*)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.1.2015 22:19:46   
metuljcica1
A res, sreca da sem se pozanimala tu da morfologija ni placljiva. user posted image hvala vam! user posted image

Dht test se lahko opravlja tudi po nuhalni ane? V primeru (bog ne daj!), da pri nuhalni niso rezultati ok ti pripada dht. Zanesljivost s kombinacijo nuhalne in dht je pa zlo dobra. Nuhalno grem definitivno delat, za dht se bom pa se pozanimala.

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.