hasimirka
|
čao punce! najprej za polhka, želim ti, da čimprej spet izveš veselo novico. mene je pa v nedeljo zvečer presenetil in super prestrašil temno rjav izcedek. sem letela na leonišče v ponedeljek, kjer me je pogledal ginekolog z UZ, dete še vedno miga in vse zgleda ok, neki se mu je zazdel, da mam mini hematom, ampak nič takega. je rekel, da so taki izcedki pogosti. vendar raje vidijo, da jih ni... mi je rekel, naj počivam. pa tudi, da imam nizko ležečo posteljico, kar se sicer spreminja, ko maternica raste, ampak, valda, ena stvar več za skrbet zame! izcedki se umirjajo, zdaj je svetel, rjavo-rumenkast. tako da me ne skrbi več tolk. anaina, midve mava zgleda isti datum, 8.8. (sama bom tudi 11t2dni v ponedeljek)? jst sem imela prvi pregled in UZ prejšnji teden, NS imam 27.1., naslednji pregled pri G. pa 3.2. tako da zdej 2 tedna "čakanja". obleke si bom probala sposodit, kakšne hlače mi bo pa svakinja predelala, jih predela v nosečniške in potem nazaj v normalne. če še katera želi to, mi lahko sporoči (sem iz LJ). super mi je, ker bomo mele velke bušije ko bo topleje, sama ful rada nosim alibaba (indijske) hlače, ki so zelo široke in raztegljive. priporočam tudi vam kakšne, če vam je ta stil všeč, seveda. na FB bo počakala do konca januarja... sej se še ne mudi :) lepo se imejte in uživajte na sončku, kjer ga imate (v LJ je že cel dan oblačno)
|