1aneja1 -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (17.3.2015 7:44:16)
|
Aleda, jaz sem bila na histeroskopiji v Lj. En dan prej prideš na pripravo (vsaj mislim da en dan - pri meni je bilo petek - ponedeljek, pa potem nisem sigurna) - to je nekaj pregledov, vzamejo kri, mislim da EKG, gin. pregled in pogovor z anesteziologom. Na dan posega prideš zjutraj, te kar namestijo v sobo, če se prav spomnim smo dobile nekaj tablet, nekatere tudi injekcijo proti strjevanju krvi. Potem počakaš, da si na vrsti - poseg je res kratek, jaz vem, da sem bila že po pol ure budna. Mene osebno ni bolelo nič, niti takoj niti kasneje. Sploh nisem nič čutila, da bi mi kaj delali. Po par urah me je prišel fant iskat in odpeljal domov. Bila sem omotična zaradi anestezije, drugače pa mi ni nič manjkalo. Dobila sem 2 tedna bolniške, ki ju po pravici povedano nisem rabila (razen da je pasalo lenarit doma [sm=smiley1.gif]). No ja, najbrž je bolje mirovat doma. Na dan posega sem še malo krvavela, pitem pa nič več. Ampak jaz sem imela SAMO histeroskopijo. Ponavadi delajo poseg v kompletu z laparoskopijo. Po tistem punce ostanejo en dan v bolnici in jih malo bolj zdela, se mi zdi.
|
|
|
|