prvi plus -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (26.3.2015 7:59:49)
|
Molekulca, sej boljše po moje, da si mirna. Mene je tud neka panika v začetku tedna v smislu kaj če ne bo pa take..sem kr mojga klicala pa se mu skor zjokala po telefonu. ;-) Zdej sem pa kr nekok bolj mirna, kar bo pa bo. Odločla sem se, da testa ne bom delala prej ko 14.dan..prvič sem delala 3 dni prej, je pokazal minus, in pol sem bla čist potrta do 14.dneva. joj punce, ko bi tiste vedele, ko normalno zanosjo, kako so lahko vesele. Niti predstavljajo si ne kaj damo čez. Tok sem občutljiva, če me kdo vpraša kdaj bova mela otroke. Zadnjič sem eno sodelavko, ki ima 3 otroke, kr nahrula skor, sej ji je blo pol žal sem vidla. Ne sprašuje se tega kdaj boš mel otroke, to so preveč osebne stvari a ne. in glih v fazi, ko sem se špikala. Glede znakov..sej pravim;pol smo že tok obsede s temi znaki in jih imamo v glavi, da se nam že zarad tega pojavjo,ker si tok želimo,da bi jih imele. ;-) Ja, drugač mene tud skos špika dol že od začetka, jem precej več, joške me ful bolijo.Ampak tudi prvič sem imela podobne znake pa ni blo nič. Ko sem nehala Estimo jemat, se mi je čez 2 dni ulilo. Bomo vidli kaj bo tokrat. Upam, da bo..vsaj en..če na poleti ponovimo vajo.
|
|
|
|