JedKa -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (4.3.2015 16:05:44)
|
pejko ne vem...beta hcg je bil še dva dni nazaj ok, danes več kot pol nižji...[sm=smiley13.gif] Glede na to, da me skoraj en teden že boli pod desnim rebrom in se stopnjuje, imam pomojem neko vnetje, ker so tudi laboratorijski izvidi izven meje normale. Tako da vsakič ko vdihnem ali se premaknem, me zaboli od rebra do ključnice, kot bi me nekdo zabodel...upam da kmalu mine...sedaj vsaj vem da lahko protibolečinsko tableto vzamem. Sicer so mi na dan transferja rekli, da bodo dali zamrznit 5 zarodkov, pošte nisva dobila...upam da imava kakega zamrznjenčka in greva lahko kmalu spet "igrat loto"... kako je sedaj z uspešnostjo zamrznjenčkov? Reš nama je rekel da samo 7%, en drug doktor piše, da je verjetnost enaka kot pri svežih, če preživijo odmrznitev..? Kakorkoli upam, da nama enkrat uspe...Pa tako so mi vsi trdili, da ker sem mlada in ni problem pri meni, da bo sigurno takoj uspelo. A mislite, da abrazije ne bom potrebovala glede na to da je šele 6. teden? Ker krvavitev pa še vseeno ni tako močna kot so običajno moje menstruacije.
|
|
|
|