februar202 -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (2.3.2015 20:07:21)
|
Pozdravljene borke Berem vas redno in za vsako posebej stiskam pestke. Čakam na 9 postopek, verjetno Aprila ;) Vsem nosečkam čestitam in želim lepo, ter mirno nosečnost. Tistim, ki ni uspelo pa pošiljam objem. Aleda jaz sem pred 7 leti zamenjala G v Leonišču nisem potrebovala nove napotnice samo na sprejem sem šla in rekla, da želim drugega G. Niso komplicirali samo podpisati sem morala en list. Upam, da tudi tebi ne bodo komplicirali. Je pa res, da je od takrat minilo nekaj časa in so se lahko stvari spremenile. Preveri v Leonišču. 1973Katja ne oziraj se na besede Reš-a. Ne izgubi upanja. Tudi jaz poznam nekoga, ki mu je bilo rečeno, da je neploden (moški)in da nikoli ne bo imel svojega otroka. pa ima danes prekrasno hčerkico staro 2 leti. Jedka ne vem kaj naj napišem,.....držim pesti, da bo beta rasla. Lahko ti povem mojo izkušnjo. Beta 14 dan 125 tam nekje, nič krvavela, drugi uz ni bilo utripa sledila abrazija. Pri tebi je čisto drugačna zgodba in upam, da bo tudi konec drugačen kot pri meni. Vem pa, da je to živčna vojna. Držim pesti, da se uspešno konča. lp, februar202
|
|
|
|