Makksim
|
Hej, punce! Po dolgem času se spet javljam. Brala sem vas vsak dan in trepetala z vami, ampak mi je bilo lažje samo brat, ker sem bila cel postopek cela živčna razvalina. Najprej čestitke vsem srečnim nosečkam, ki vam je uspelo ta mesec. Res sem vesela za vas!!! Vsem ostalim, ki še trepetate, pa držim pesti, da tudi vam rata!!! Mora! Naj osvežim svojo situacijo: prejšnji petek sem imela 1. ET - 3 celice, vse 3 oplojene, 2 vstavljeni že 2. dan po punkciji, zamrznjenčka očitno nismo dočakali ) Danes je torej 7. dan po ET. Prvih 5 dni je še nekako šlo, zadnja dva dneva se pa samo sekiram Pa sem si rekla, da bom ostala mirna in se ne bom ubadala z znaki, ki to so pa niso, ampak ne greeeeeeee! Očitno nas res čisto vse doleti ta živčna vojna... Kar se znakov tiče: prve tri dni sem mela manjše krče, zdaj je pa vse mirno. Preveč mirno, se meni zdi. Edino, kar zaznavam, so zelo boleče prsi (predvsem zvečer), sploh zadnja dva dni. Ampak bolijo me že tako od špikanja naprej, tak da je to verjetno samo posledica vseh hormonov in nič ne pomeni Nekaj vprašanj imam za vas: - kdaj približno bi naj prišlo do vgnezditve, če je bil ET 2. dan? - glede na to, da 3. zarodek očitno ni preživel, je to verjetno slab znak za ta dva, ki ju čuvam, a ne? Marta, naredi test jutri še 1x! Dokler ni M, je še vedno upanje Držim močno pesti! Nušika, čakam in živčkam skupaj s tabo... Tejar, drži se, do ponedeljka bo že sigurno bolje Pač rabijo tvoji jajčniki mal več časa
|