Link -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (18.2.2015 20:45:10)
|
Hojla JedKa, pri meni enako kot včeraj, izcedek, ki ga je nekoliko več....pokurila en test brezveze, itak je negativen.....zdaj smo pa tam. Lahko je prezgodaj, ampak mi je identični test zadnjič pokazal [sm=modricrtici.gif] 8.dan, lahko je šlo tokrat za kasnejšo vgnezditev.....skratka počutim se kot pred mestruacijo in nimam preveč upanja, da je uspelo. V bistvu sem se popolnoma sprijaznila, da mi ni in če bom snedla svoje besede bom najsrečnejši človek na planetu.[sm=smiley1.gif]. Kljub vsemu ne bova obupali, a prav? Lahko, da se čez nekaj dni veseliva, če pa ne, pa sigurno ne smeš obupat. Meni je v prvo uspelo s super blastocisto, zdaj pa kaže, da mi ne bo prav tako s super blstocisto. Zakaj je tako pa ne bo nihče nikoli vedel. Procenti so takšni kakršni so in me smo vsak postopek v boju z njimi. Ampak verjamem, da enkrat bo! Drži se! čičerika, kolikor se spomnim pokličeš v Mb 1. dan menstruacije in ti povedo kdaj prideš na 1. UZ. Tam dobiš tudi ovulacijske teste, ki jih delaš dokler niso pozitivni, nato zopet pokličeš in ti povejo kdaj je ETZ. Po ET dobiš 1 injekcijo v trebuh, odležiš 1 uro in to je to. Če sem kaj pozabila naj me katera popravi ker sem trenutno v postopku in sem že vse pobrkljala.
|
|
|
|