aspera -> RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki (21.2.2015 9:07:45)
|
Hvala za lepe želje punce, upam in držim pesti za vsako posebej, da boste šle vse za mano [sm=smiley1.gif]. Mene kakšen dan grozno zdeluje ta nosečnost, kakšen dan pa nič. Včeraj mi je bilo cel dan slabo, vse mi je smrdelo in sem cel dan preležala. Kakšen dan sem pa kot rožica. Bom pa zgleda morala kmalu kakšne nosečniške hlače kupit, ker se mi že kar malo pozna trebušček. Prej sem imela čisto raven trebuh in se zgleda toliko hitreje pozna potem al kaj, ne vem [sm=zmeden.gif]. No, nič se ne pritožujem, naj kar lepo raste [sm=smiley1.gif]. superlu, tudi z morulo se da zanositi. Veliko nas je imelo ET na 3.dan in takrat so zarodki šele v fazi morule, pa nas veliko zanosi. Jaz sem obakrat, samo v prvo se ni dobro končalo. Tako da kar korajžno [sm=smiley20.gif]. JedKa, mislim, da ti bo test že kaj pokazal jutri, čeprav ni pa nujno. Odvisno kdaj pride do vgnezditve. Pri meni je res hitro, ker sem že 8.dan imela bledo, ampak vidno črtico. Ja, jaz sem bom morala počasi posloviti od vas, ampak najbrž bom vseeno še kdaj malo pošpegala kako vam gre in navijala za vas [sm=bravo.gif].
|
|
|
|