Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 13:28:20
|
|
|
|
maychiee
|
Ojla punce ;) Malo se javljam na ta snezeni dan ❄️ ... Danes je 7. dan po ET ... Ne vem ali me scipa, vem pa da me kriz zelo boli... Sem pa se zjutraj Zbudila z vnetim grlom tako, da cutim da bom oblezala v teh naslednjih dneh 😩 ... S strahom grem na stranisce ampak poskusam ne razmisljat o tem - ceprav veste da je tezko ... Upam na najboljse🙏🙏 Lep preostanek dneva in naj nas sneg ne zamece 😂
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 13:33:37
|
|
|
|
aspera
|
IZVIRNO SPOROČILO: pejko Hahaha, Aleda, zdaj pa zgleda, kot da sem iz nekih rovt, sem pa samo z Obale :) Ja, valda imamo ZD ... se bom pozanimala, kako to gre pri nas :) Aleda ali aspera ?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 13:52:54
|
|
|
|
pejko
|
Ahhh, aspera, sooooorči, nosečniiška zmedenost?!? :DDDD Jedka, bravoo... naj se lepo oplodijo. Mene tudi spodaj tišči in zvija ....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 16:12:22
|
|
|
|
Marta72
|
Jedka,..kdo ti je pa delal punkcijo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 16:14:32
|
|
|
|
lolita83
|
Joooj punce mene pa ne zatisci lulat da bi test delala:)))))))
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 16:44:33
|
|
|
|
Saryka
|
Da vas vprasam.A je kak problem uporabljat intimno milo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 16:58:54
|
|
|
|
lolita83
|
Sam eno crtico mi je pokazalo:(
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 17:03:22
|
|
|
|
maychiee
|
Lolita mogoce je se prehitro 🙏 pocakaj se kak dan-dva..
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 17:48:16
|
|
|
|
rebrebu
|
PEJKO SUPER!!!!!!!!! no vidis da ni vse tako slabo:) zj pa da lepo raste:) Ja no sem bla zjutri pri Rešu, hm, u bistvu sem se odločla da ne grem na punkcijo. Sta 2 folikla, na 10dan, 16 in 17 velika. Pa je reku ceno 1100 in s tem da bi se kri mogla dat-ker je obema poteklo.....al pa na postopek pa da bi se k mojmu gin laufala po napotnico-mi je tud potekla itd....iz vsega skup bi bilo dones samo zivcno skakanje okol in nevem če bi v soboto sploh do postojne prsla....tko da bom počakal se tale mesec, da vidim kaj bo u mb. Glavno da vem kje je problem in kaj sploh pri meni deluje.Tako da bom sla v temo marec, april:) ko bo:) upam, da vas bo čim majn tam:) velik pluskov in srecno vsem!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 18:11:49
|
|
|
|
maychiee
|
Rebrebu - zdaj vsaj ves pri cem si! Zelim ti vso sreco in bos videla da se no vse izteklo tebi v prid! V mb so pa itak super vsi 😁 Najbolj sestra Lucka (mislim da ji je tako ime) je prava faca! Vso sreco se enkrat 😘
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 18:50:53
|
|
|
|
pejko
|
Rebrebu, no, fajn. In če si se tako odločila, bo že prav tako :) Držim pesti za naprej! Lolita, a ti sploh kaj napišem?? To si mi ti napisala, ko sm delala prej test "Pejko ne bi se kaksen dan pocakala in ponovno lulala? " Pa še niti jutranji ni bil!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 19:20:04
|
|
|
|
lolita83
|
Pejko vem......:( ni panike glede jutranjega ampak bom naredila cez 2 dni se enkrat....sem vedla da bo kaksen komentar s tvoje strani:)))) kako se pocutis?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 19:23:42
|
|
|
|
pejko
|
Valda si vedla, če že 3 dni težim s tem :D :D :D Ma kaj pa vem, mene boli dol, kot da mam za dobit M. Sicer pa sem brez znakov. Edino sem res skozi lačna :// Ti še vedno vse enako? Napeta prsa itd?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 20:06:25
|
|
|
|
lolita83
|
Ma sam prsa in to je to...dokler ni m in je komaj 10.dan ostajam pozitivna. Ti pa papaj kokr vse nosecnice in pomisli name:))))
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 20:14:11
|
|
|
|
pejko
|
No, fajn, lolita, da si pozitivna! Jaz pa držim pesti!!! :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 20:40:02
|
|
|
|
mila27
|
Pejko čestitke, to pa je nekaj , pa si že skoraj obupala. Tako da punce se včasih splača kar počakat s testom, pa ni živciranja a je črtica al ne....čeprav jaz sem ga prvič tudi delala že na 9.ddan po et, ki je bil 3.dan in je kazalo aspera saj bo minlo že tistih par dni pa bo uz, zdej si itak že daleč prišla, samo uživaj v . boš vidla bo vse ok! lolita83 najbolj zihr je itak krvni...ddrgač pa zjutraj lulaj čez kaka dva dni, ker pri vsaki drgač narašča tale hormon. saryka dobri so tile znaki.... rebrebu kako si kaj poštimala danes pri reškotu..... jedka superca za celice, naj se vse oplodijo in jih dobiš v varstvo v torek. koliko dni si se pol špikala. kdo je delal punkcijo. js sm pri prvič tut kr krvavela, ampak je blo vredno sej mam zdej zdravo pupo zravn sebe. jst naj bi štartala nekje drug konec tedna s prvo injekcijo....komaj čakam... da se začne.... a je še katera pri rešu... lep večer punce pa naj vas ne dobi snežni metež, hahahaha.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 20:55:02
|
|
|
|
JedKa
|
Mila27 in in Marta72 punkcijo mi je delala dr.Reš Muravec v Postojni. Špikala sem se pa od prejšnjega ponedeljka. Tokrat mi špikanje sploh ni bilo več problem, človek se vsega navadi . Prejšnjič so mi 10 celic spunktirali, pa naju je po 5ih dneh počakala le še ena...tako da res upam, da bo tokrat bolši izkupiček. Jutri pa z Estimo začnem.. Čeprav si sploh ne upam predstavljat kako jo bom vstavila zjutraj, ker imam še vse razbolelo spodaj, še lulam s težavo . Punce vse bomo preživele, na koncu nas čaka nagrada in vsem želim, da čimprej pridemo do nje!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 21:18:46
|
|
|
|
maychiee
|
Mi lahko prosim katera pomaga? Kaj lahko vzamem za bolece grlo pa nos inam zamasen - danes zagotovo ne bom spala ker ce me kaj razjezi je to zamasen nos 😪😪 Proooosim karkoli ker bom znorela 🙏🙏🙏😞
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 21:43:12
|
|
|
|
pejko
|
Maychtee, operil po moje ni panike. Piše tudi Pušenjak, da v normalnih količinah ne škodi...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 21:44:11
|
|
|
|
pejko
|
Mila, Hvala, ja, jaz sem pri Rešu :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 21:54:15
|
|
|
|
maychiee
|
Pejko hvala ... Kaj pa olynth? Tega imam glih doma 😊
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 22:01:20
|
|
|
|
pejko
|
Isto. Tudi za to piše Pušenjak, da ni panike ... Kopiram "Omenjena učinkovina povzroči skrčenje ven v nosni sluznici in s tem zmanjša edem (oteklino). V normalnih odmerkih in kratek čas nima pomembnih stranskih učinkov oziroma tako zelo redko, da zaradi tega uporaba zdravila tudi v nosečnosti ni absolutno kontraindicirana."
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 5.2.2015 22:37:16
|
|
|
|
maychiee
|
Hvala ti 🙏🙏 res!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 6.2.2015 8:10:44
|
|
|
|
Marta72
|
Mila,..tudi jaz sem pri Rešu. Jutri imam pa UZ, da vidimo če se sploh kaj dogaja tam spodaj :) Sedaj je 6.dan špikanja in nimam čisto nobenega znaka, da je kaj drugače,..razen tega, da je bila M krajša in šibkejša ter počutje je boljše (to pa ne vem, če je zaradi injekcij). Imam kar tremo, ko se približuje dan D
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 6.2.2015 8:34:31
|
|
|
|
pejko
|
lolita, krvni? Marta, jaz niti nisem imela nikoli nekih občutkov, da se kaj dogaja. Je pa res, da sem imela vedno malo foliklov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?