|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
31.1.2015 10:37:44   
Marta72
Pozdravljene punce, se vam pridružujem v temi.

Danes imam 1. dan M in greva z dragim jutri ob 5ih k Rešu po prve injekcije.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 351
31.1.2015 11:57:39   
molekulca
oo, Pejko... user posted image Žal mi je zate.....

Marta, dobrodošla! Bo tvoj prvi postopek? kje je pa pri vama problem?

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 352
31.1.2015 11:59:25   
molekulca
uf, pa še tole punce... kako kontrolirate svojo psiho? Evo, men jo zmer uspe, dokler nimam ob sebi določene nosečnice, ki SPLOH ni bila vesela nosečnosti. JE pa zanosila v drugem mesecu poskušanjauser posted image sj ji prvoščm, ampak men kr živc dvigne in ... pa sj poznate te občutke....

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 353
31.1.2015 15:10:01   
aspera
Joj, pejko, žal mi je user posted image . En virtualni objemček zate user posted image .

molekulca, jaz s sprejemanjem drugih nosečnosti nimam težav. Takrat, ko sem izvedela, da bova najverjetneje morala v IVF postopek, sem res bila jezna na cel svet in se mi je zdelo krivično zakaj se meni to dogaja in moram čez vse to, če sem pa zdrava. Zato mi je bilo v prvem postopku težje in sem šla malo negativno naravnana v postopek. Sedaj v drugo je bilo pa vse drugače, moja psiha, počutje, celotna izkušnja z Mb ... Moram pa rečt, da tudi nisem ena od tistih žensk (pa nič ni narobe s tistimi ženskami, ki so take, da ne bo pomote), ki morajo za vsako ceno prideti do otroka in bi bile celo življenje nesrečne, če ga ne bi imele. Seveda si ga želim in ga bom imela najrajši na svetu, ko/če ga bom enkrat imela, ampak sem se pa tudi nekako tako naravnala, da ne bo konec sveta, če bova ostala sama in da so še druge stvari, ki te lahko osrečujejo.

Jaz že kar odšetvam dneve do uz-ja in meni je teh 14 dni denitivno bolj mučnih kot unih, ko čakaš od ET do testa. Kakšen dan se sploh ne počutim nosečo in nimam nobenega znaka, kakšen dan imam potem malo res blagih slabosti, prsa me en dan bolijo, drug dan spet ne ... prav mučno mi je tole. Zame user posted image na testu še ni zadosten razlog za veselje, ker imam vedno v podzavesti, kaj če bo spet kaj narobe in se malo bremzam pri vsem tem. Komaj čakam, da minejo tile prvi trije meseci, potem mi bo malo lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 354
31.1.2015 17:04:57   
molekulca
aspera, tudi jaz imam veliko bolj poštimano psiho kot pred pregledi. Zdaj vsaj vem, kje je problem in da se lahko pomaga. Sama sem že dala mimo obdobje, ko me je vsaka nosečnica vrgla iz tira. Sem se tudi sprijaznila s tem, da nama ni dano, da bi zanosila takoj, ko bi nama zapasal Ampak, tale nosečnica je v žlahti in me res jezi. Pa verjetno ne ona sama, ampak samo misel na to, da je tako hitro zanosila. Nekako se ne počutim ok v njeni družbi.
Glede UZ, pa te čisto zastopim. Res je, da user posted image user posted image še zdaleč ne pomeni, da je in da bo vse ok.... Znaki... kakor sem brala, je odvisno od vsake posameznice. Ene bruhajo že v prvem teednu nosečnoszti, ene nikoli. Ene so lačne ene ne... Nč skrbet zaradi znakov. Bodi vesela, da te ne pestijo preveč user posted image Ampak, ti samo pozitivno misli. Naj te to ne obremenjuje preveč. Pomisli, da vse sta dala že čez, da sta zagledala tisti magični plusek. Držim pesti na rokah in nogah, da bo vse ok!user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 355
31.1.2015 17:37:01   
Anonimen
Oh drage moje,končno sem se prebila čez napisano. Naj najprej povem,da mi je strašno žal za vse,ki vam ni uspelo user posted image držim pesti,da bo naslednjič vaš čas user posted image

Zakaj se nisem javila? V četrtek nisem klicala v Lj,ampak sva šla kar gor. Ko me je sestra Andreja zagledala in ko sem ji začela razlagati,kaj mi je,je kar vstala in marsirala proti Uz user posted image zgleda,sem bila res obupna za videt. No, skratka: hiperstimulacija,ki ni še tako kritična,da bi punktirali user posted image trebuh imam napihnjen vsak dan bolj,kile grejo gor,kri prihaja k sebi (imela sem zelo zgoščeno, sedaj je že bolje) a jaz sedim v bolnici in čakam.. na boljše čase user posted image če mene vprasate bo treba punktirat,ker na boljše samo od sebe ne gre. Sedaj imam vikend paket na kliničnem, v ponedeljek pa se selim nazaj v staro porodnišnico user posted image

Glede na to,da sem danes 10.dan po Etz-ju, so naredili še nosečniški test,ki kaže zelo obetavno user posted image

Če kaj nisem odgovorila,spomnite me

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
31.1.2015 19:57:29   
lolita83
Joooooj anonimna....kaj obetavno? Je? Je? Je?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
31.1.2015 20:06:38   
Anonimen
Lolita,naj bi bilo ja, sam veš kako je to..danes je oomaj 10.dan pa še ta napihnjenost,pa kaj če ne bo boljše... sej veš :) upam in srčno si želim, da ne bom čakala v bolnici do 5.,ko sem uradno naročena na krvni user posted image

Aja,še o nosečniških znakih.. zdaj,ko mam to hiperco nisem imela čisto nobenega znaka,še to sem mislila,da me boli želodec user posted image a v prvem poskusu sem imela VSE. Toliko sem se prepričala, da sem ponoči vstajala in hodila lulat,ko drugače grem mogoče 2x na leto user posted image tko da tej znaki..niso ravno verodostojni

user posted image

(odgovor članu lolita83)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
31.1.2015 20:08:37   
lolita83
Anonimna.....vse bo v redu...vazno da imas+++++++++... trebuh bojo ze postimali....vse bo ok...ti sam javljaj situacijo.
vesela!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
31.1.2015 20:29:31   
Marta72
Molekulca ja to je moj 1. postopek.

Težavo pa mi delajo miomi, ki jih je res kar precej. Največje so mi lani odstranili, vendar se pojavljajo novi in kar hitro rastejo, zato smo sedaj tudi pohiteli z IVF-jem.

Mene je full strah teh injekcij, ker se že po naravi fuuuull bojim igel user posted image

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 360
31.1.2015 20:49:19   
lolita83
Marta72 to je najmanj do zelenega cilja....tud jst sem rekla Resu da si jih ne bom dajala pa je reku da ce si jih dajejo nepismene siptarke( oprostite prosim......tko je dobesedno reku) da si bom tud jst in tud ti! Srecno!

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 361
31.1.2015 21:29:48   
Anonimen
Lolita83 hvala user posted image pa saj bomo videli,kako bo. Danes sem dobila vsaj 1 protibolečinsko tableto,da lahko sploh ležim. Toliko,kolikor sem preležala zadnje dni,ne vem če sem kdaj.

Marta72 pa naj ti jih tvoj zabada. Kolegici je mož dajal v tazadnjo,ker tudi ni marala igel. Drugače res ni velika stvar,samo navaditi se moreš user posted image

user posted image

(odgovor članu lolita83)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
31.1.2015 21:43:02   
maychiee
Pejko - 😩 kaj si 100%??

aspera - odmislit probaj in se osredotoci na kaj drugega 🙏... Jaz sem v prvem postopku skoz razmisljala o tem ce bo ali ne bo, zdaj v drugem pa sploh nekak ne razmisljam se poskusam osredotocit na druge stvari!

Anonimna - ce kaze obetavno pol bo ze nekaj na tem 👍 upam, da te cimprej porihtajo in da bo vse tako kot mora bit! ✌️

Marta27 - Saj bos videla cist drugace je ce si sama das kot pa ti zdravniki... Vsaj meni se tako zdi!

Molekulca - Jaz imam naprimer noseco sestro in me prav nic ne zivcira.. Zelo sem vesela in ji privoscim edino sem jezna ko tamala noce brcat takrat ko jaz roko gor drzim 😂 drugace pa me bi vrglo iz tira ce bi mi ena rekla da sploh noce imet itd... To bi me zagotovo ker toliko se poznam in nasploh po naravi sem ze bolj obcutljiva..

Punce kaj vam so tudi rekli, da se estima vstavlja v primeru nosecnosti vse do 12.ga tedna? .. Meni ze zdaj grejo na zivce 😂😤

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.2.2015 9:40:41   
molekulca
Marta72, nisi nič dajala še krvi za preglede pred postopkom? No, jst sm se jih tut bala, ampak sem bila v decembru tolikokrat prešpikana, da je to že rutina. Injekcij se pa ne bojim, bolj odziva mojega telesa nanje.

Tudi moja sestra je bila noseča in me ni sploh zadelo. Tudi jaz sem bila vesela za njo in se že lepo privajam na user posted image user posted image Mogoče je moja situacija glede omenjene nosečnice malo bolj komplicirana, ampak tega po forumu pač ne morem razlagat.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.2.2015 9:43:30   
rebrebu
Pejko- :(

Marta tud jz si jih nisem mogla devat, se bojim igel ko hudič:) mi je pa vcasih jih moj dal in priznam, da jih neki sploh čutla nisem, nekatere pa ni sanse da si jih dam sama ker nikakor nisem mogla prebost kozo-je peklo za znort....tko da neki sem jih sama-svinčnik, neki pa moj:) me je reš nakuru, ko sem rekla mojmu da mora bit nezn:)))

Anonimna-hiperca bo počasi izvenela, in se bo uredilo, glavno da bo +!!!!Potem boš mogla se pazit, d ane boš polna vode v trebuhu....

Molekulca ma moja svakinja je bil atud noseca, zanosla ko bi reku keks...mi2 sma cakala 4 leta na najin čudez, ki jestar 20m...zivljenje res ni fer...

Aja pa se to, sem vcer zvedla, da je ena znanka rodila 6 otroka!!!! pa skoz skrivala, ni hodla na preglede, naj omenim da noben od njiju ne dela in da zivijo v takem stanovanju, da groza. Potem se pa res vprasas,kam gre svet?dobesedno imata otroke, da jih zivi drzava.....kaj bote rekle na to????men se otroci smilijo........

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.2.2015 10:15:05   
aspera
Anonimna, sicer ne morem rečt super za hiperco in da si pristala v bolnici, ampak super za to, kaj to pomeni user posted image . Upam, da se čim prej poštimaš in sporočiš, da si za ziher user posted image , da ti lahko čestitamo user posted image .

Glede tega, da imajo nekateri cel kup otrok in jih sploh ne morejo preživet, je zame to tudi čisto neodgovorno in zgrešeno in se mi po eni strani tudi smilijo taki otroci. In seveda se ti ne zdi pravično, da jih nekatere rojevajo enega za drugem, nekatere pa tud do enega ne pridemo. Samo tako je življenje, pravično ni tudi, da npr.nedolžni otroci zbolevajo in umirajo za rakom, da ljudje v Afriki umirajo od lakote itd. Tako da smo pa po eni strani lahko srečni, da smo zdravi (v mislih imam tukaj hude bolezni) in da imamo dom, smo siti, imamo ljubeče partnerje in imamo ponavadi vsega preveč.

maychiee, kakor sem že povedala, sem bila jaz čisto sproščena, ko sem čakala na rezultat po ET, tole čakanje do uz me pa res ubija. Ker pač že veš, da naj bi bila user posted image , ni pa rečeno, da je vse ok in dokler se ne prepričaš, si bolj na trnih. Vsaj jaz, ker imam že izkušnjo z enim SS. To pa rajši vidim potem, da sploh ne zanosim, kakor da zanosim in imam spet splav, ker je to nekako tako, kot da bi dal otroku igračo in mu jo potem vzel user posted image .

Zadnje dni se zbujam s čisto nebolečimi dojkami, potem do večera postanejo spet malo bolj občutljive. Slabo mi pa res ni, mogoče res čisto malo na vsake toliko časa. Tako, da upam, da bo na uz vse ok in da pač spadam med tiste srečnice, ki nimajo nosečniških tegob user posted image .

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.2.2015 10:28:34   
lolita83
Dame dobro jutro! Danes sem pa cisto brez vseh znakov razen da imam malo obcutljive prsi. Je pa 6.dan po et. :(

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.2.2015 10:48:43   
aspera
lolita83, ne sekiraj se, to še nič ne pomeni, jaz sem baje user posted image , pa nimam nobenih znakov user posted image .

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.2.2015 10:57:35   
pejko
Lolita, si me nasmejala z rešom... Lahko bi napisale vse njegove izjave in izdale knjigo :) Meni je prav zabaven. Enkrat mi je rekel, ko sem imela na punkciji 2 celici, mi je rekel, naj pridem v četrtek, da vidimo, če bo ET. In mene je pač zanimalo, če javijo prej, če se nič ne oplodi, da ne hodim zastonj. In sem ga vprašala, če bomo šele v četrtek izvedeli, ali se je kaj oplodilo. In on meni cinično. Ne, gospa, takoj lahko izveste, če bo kaj iz tega, samo šlogarco pokličite, ona ba zagotovo vedela. Sem mu pol rekla, da če bi verjela v to, bi jo raje vprašala za loto številke :)

Dobro jutro vsem! In ja, jaz sem prepričana. Ne vem pa, kako gre pri rešu z zamrznjenčki. Ima katera izkušnje?
Anonimna, čestitke, za ostale pa držim pesti!!!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.2.2015 11:38:07   
Marta72
Punce, hvala za tolažbo! :)

Seveda sem preživela user posted image ,...je bil pa zame kar hud psihični napor, sploh pri 1. injekciji, hehe. No, me je Reš lepo potolažil in sta mi potem prvo kar skupaj z mojim dala. Svinčnik je pa zakooon,..tega pa tut čutila nisem :)
Injekcije mi bo pa definitivno dajal moj user posted image

Molekulca,..glede preiskave krvi...Midva sva pri Rešu sedaj 2 leti, izvide hormonov imajo že od začetka, v začetku januarja sva pa dala samo še kri za spolno prenos. bolezni. Z mano dejansko niso smeli več kaj preveč odlašat, ker miomi nenormalno hitro rastejo (njihove besede), smo odlašali že tako 1 leto od laparoskopije.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.2.2015 11:42:46   
molekulca
To, da imajo toliko otrok... saj ne vem kako naj komentiram. Po eni strani, blagor jim, po drugi, pa ne vem kje imajo pamet. Otrok stane. To je enkrat ena. In če še za hrano ni, kako bo potem za otroka? Ne razumem. Jaz sem tudi zvedla za eno mojo znanko,ki ima 6+ otrok pa še enega pričakujejo.... Živijo pa.... V majhni hiški, najstarejši otrok se sramuje tako velike družine. Za jest dobijo od vsepovsod in so skoraj bolje založeni kor RK. Saj jim privoščim... ampak kako na to potem gledajo otroci?
Ja, tudi moj primerek nosečnice pravi, da ni aparat za pink pong žogice. Ampak mene to zmeraj prizadene. Ta njena izjava, pa ko točno ve, da se trudiva za otroka...

Reš.... to je primer zase. Men je tut zabaven. Zadnjič mi je rekel avša user posted image , ko sem ga nekaj spraševala. Z mojim sva se tok nasmejala u ordinaciji, ona pa resno naprej razkladal on ICSI. Pač, ne smeš bit človek, s katerim se dela v rokavicah.

Marta72, kje pa si dala kri za spolno prenosljive bolezni?

< Sporočilo je popravil molekulca -- 1.2.2015 11:44:04 >

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.2.2015 11:47:13   
Marta72
Kri sva dala kar tam. Sestri sva rekla, da sva prišla dat kri za IVF postopek, sva plačala in nama je vzela kri.

Neposredna povezava do sporočila: 372
1.2.2015 12:02:01   
molekulca
Marta72, koliko pa sta plačala? Midva imava jit namen dat kri kar Center za transfuzijo na napotnico. Ni nič za plačat.

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.2.2015 12:32:38   
Marta72
Midva sva plačala 45,96€ po osebi.

Neposredna povezava do sporočila: 374
1.2.2015 13:43:01   
Saryka
Evo jaz sam tudi nova in z vami cakam svojuser posted image user posted image
13.2 moram narediti test in da vidimo kaj bo.
Upam user posted image

Srecno punceuser posted image

(odgovor članu Marta72)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?