aspera
|
Anonimna, sicer ne morem rečt super za hiperco in da si pristala v bolnici, ampak super za to, kaj to pomeni . Upam, da se čim prej poštimaš in sporočiš, da si za ziher , da ti lahko čestitamo . Glede tega, da imajo nekateri cel kup otrok in jih sploh ne morejo preživet, je zame to tudi čisto neodgovorno in zgrešeno in se mi po eni strani tudi smilijo taki otroci. In seveda se ti ne zdi pravično, da jih nekatere rojevajo enega za drugem, nekatere pa tud do enega ne pridemo. Samo tako je življenje, pravično ni tudi, da npr.nedolžni otroci zbolevajo in umirajo za rakom, da ljudje v Afriki umirajo od lakote itd. Tako da smo pa po eni strani lahko srečni, da smo zdravi (v mislih imam tukaj hude bolezni) in da imamo dom, smo siti, imamo ljubeče partnerje in imamo ponavadi vsega preveč. maychiee, kakor sem že povedala, sem bila jaz čisto sproščena, ko sem čakala na rezultat po ET, tole čakanje do uz me pa res ubija. Ker pač že veš, da naj bi bila , ni pa rečeno, da je vse ok in dokler se ne prepričaš, si bolj na trnih. Vsaj jaz, ker imam že izkušnjo z enim SS. To pa rajši vidim potem, da sploh ne zanosim, kakor da zanosim in imam spet splav, ker je to nekako tako, kot da bi dal otroku igračo in mu jo potem vzel . Zadnje dni se zbujam s čisto nebolečimi dojkami, potem do večera postanejo spet malo bolj občutljive. Slabo mi pa res ni, mogoče res čisto malo na vsake toliko časa. Tako, da upam, da bo na uz vse ok in da pač spadam med tiste srečnice, ki nimajo nosečniških tegob .
|