pejko
|
Lepo pozdravljene! Da se še jaz malo javim...z nekaterimi sem trepetala v prejšnjih postopkih. Čestitam vsem pluskom, bravo Aspera, Maja... Tammy, srečno! Moj 1. postopek, katastrofa, samo 2 folikla, par dni po stopki krvavitev, vseeno punkcija, NIČ. Izmerijo AMH, 0,77. 2. postopek zelo visoka doza zdravil, 4x menopur in diphereline > 3 folikli, 2 celici, 1 oplojena, ni nosečnosti :( Vmes sem 2x poskusila s klomidom, ampak vsakič ko sem prišla na punkcijo, je bilo prepozno, folikel je že počil. Reš je rekel, da se ne splača z zdravili, ker mam nizek amh. Sva se potem vseeno zmenila, da probamo še enkrat. Vmes sem šla 10x na akupunkturo. Dobila ista zdravila kot prejšnjič (menopur), imela 4 folikle, 4 celice, vse oplojene, 2 vstavili, 1 zamrznjenček!!!! Pošto o zamrznjenčku sem dobila po 4ih dneh. Zdaj pa čakam. Nimam dobrega občutka, vsi simptomi po enem tednu izginili, tudi pri meni prsa že 2 št. manjša, tako kot prejšnjič...do testa pa še 5 dni. Je pa res že mučno vse skupaj... Srečno vsem!
|