RE: Julijke 2015 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

_pika_ -> RE: Julijke 2015 (9.12.2014 20:21:53)

Jaz bi se rada pridružila fb skupini. A boste spremenile nastavitve, da bo zaprta in skrita skupina? Je le preveč firbcev.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sunprincess -> RE: Julijke 2015 (9.12.2014 20:22:59)

prijateljici so tudi celo nosečnost govorili,da mali zaostaja v rasti. Pa je tri tedne nazaj rodila prekrasnega fantička.. Vem,da te to ne bo pomirilo, samo vseeno...

1aneja1 -> RE: Julijke 2015 (9.12.2014 20:44:09)

Danes ste se pa razpisale [sm=smiley36.gif]

Jaz sem najbljižjim že povedala (starši in res naj naj prijeteljici), ostalim bližnjim bom pa po prvem UZ. Takrat bom tudi v službi, ker sem obljubila šefici (da se psihično pripravi [sm=smiley36.gif]). Je ful v redu, zato ji bom tako zgodaj - da ji dam malo več časa, da najde zamenjavo...
No, večina bo izvedela seveda šele po NS, oz. ko bodo vidli trebušček [sm=jezicek.gif]

Jst sem tudi za eno čisto skrivno FB skupino, sej drugač bojo itak v prvi minuti VSi zvedli (sej vsi vemo kako je s FB)...

Mančula -> RE: Julijke 2015 (9.12.2014 22:24:34)

Sunprincess, sej nisem tako zelo zaskrbljena zaradi tega, ker ginekologinja je rekla, da plod je in utrip tudi...samo da je manjsi....ampak, da to je zaenkrat vse uredu in da naj s cez tri tedne narocim k svoji ginekologinji, kjer bo ze vse vecje in lepse vidt.[sm=smiley1.gif]

1emanuela -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 0:00:15)

mene tudi mau zuli ze, mamo v pon.sele 1. pregled, veliko me tisci mali fizolcek, slabo mi je, ce ne jem dovolj pogosto, zivce imam pa tako razvrane, da mi gre ze na zivce...

v glavnem pri prvi sem imela povisan pritisk in ni da ni pa sem se 100x bolj pocutla, le zaspana sem v obeh primerih... danes sem zaspala pred mojo princesko, tko da jo je pol oci dau ninat, zdj pa bedim, prigrizek je ze na varnem ;)

mirno noc

Mubi -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:36:05)

Glede tehle fb skupin.... jest sem bolj za tam kot pa za tukaj..... če je skupina skrivna še toliko bolj. saj do zdaj smo imele povsod skrivne skupine. Katera jo je naraedila oz. kako se da priti notri?

tree -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:38:14)

Ojla punce [sm=smiley36.gif]

Ste za da ena nardi skrito skupino na fbju za julijke iz našega foruma? Pa da ne bo tok očitno ime julijke 2015 :) Ker nas potem ne morejo kar tako poiskat. V zaprto skupino pa ne grem, preveč slabih izkušenj s strani kolegic in preveč ljudi je pol noter.

Men je cel dan mal slabo, najhujš pa je zjutri ko si umivam zobe, takrat me vedno sili na bruhanje in bruham slino (prazen želodec še). Če ne jem redno in čisto po malem mi je še bolj slabo. Mi pa paše ful sadja pa skos bi kakšen kos pice zraven, pa me drugače sploh ne gane. Čist drugač se počutim kot v 1. nosečnosti. Takrat sem bila prve tri mesece malo bolj zaspanček, drugih simptomov hb ni bilo. Zdaj bom pa za naprej in za nazaj vse notr prnesla zgleda [sm=smiley36.gif]

Lepo se imejte

Mubi -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:40:14)

saj je lahko tak ime.... če je skupina sktrita, potem jo tudi iskalnik v fb sploh ne najde.....
če ni nobene, se lahko potrudim, če bi jo znala naredidti....

Mubi -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:42:57)

Sem probala pri skupini.... če hočem ustvarit skrito skupino, rabim nekoga za prijatelja, da ga lahko prvega dodam notri..... :S[sm=zmeden.gif]

Multiipraktik -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:46:54)

fora je, da skupina obstaja. mal sem pokukala notri in pisala admin, če jo misli dati na private pa skrivno...pa še nimam odgovora. če ne bo odgovora j res najbolje novo naredit, saj je mje mnenje, da je admin neke skupine nekdo, ki je vesten pri delu,...in dela red v skupini. je pa hecn, ker mi skupino prek računalnika ne najde, prek telefona pa. je pa ene 14 članic notri. Sama še nisem, dokler ne bo skrita

tree -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:53:14)

Jst sm za to da nardimo svojo SKRITO skupino, ker tam v tisti skupini je punci očitno v interesu da je čimveč članic. Meni pa bolj leži da je malo manjša a aktivna skupina, ne samo da jih par sodeluje drugi pa le berejo. Mi ni prijeten občutek.
Mubi lahko nardiš skrito skupino, pa me dodaš. Ti pošljem po ZS podatke če ti je ok.

Multiipraktik -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:54:17)

ok mam narjeno, magari mi napišite na privat vaša fb imena, da vas dodam...če se katera javi za administratorko kasneje pa tolko bolje

tree -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:55:38)

(odgovor članu Multiipraktik)

Aja za skrite skupine mora admin vsako posebaj dodat najprej za prijateljico, šele nato nas lahko dodaš v skrito skupino. Mubi če si nardila skupino je najbolš da ti vsaka piše na ZS in jo dodaš za prijatelja in pol v skupino :)

sunprincess -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:55:40)

multipraktik,ti imaš skrivno skupino narejeno?

tree -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:57:13)

Aha ok, pol pošljemo ZSje multipraktik :) Že pošiljam.

Multiipraktik -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:57:53)

jap...sem jo naredila, ker sem imela eno za dodat, ki je slučajno moja kolegica...sej če komu ni všeč jo lahk še ukinem?

sunprincess -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 8:59:33)

joj, smo pa res občutljive nosečnice [sm=jezicek.gif] ne, všeč,všeč, samo se ne bi včlanila,če ne bi bila skrita. Ti pišem zs[sm=smiley1.gif]

*Čebelca* -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 9:16:01)

IZVIRNO SPOROČILO: Nosečka7

Čebelca kako je kaj z nuhalno na ptuju? A si vprašala? ... Okismoki preglede imajo vsi ginekologi drugače, eni pač čakajo da tisti kritični tedni minejo drugi pa te hočejo ze takoj videt če ne druga zato da te pomirijo... Am glede sluzbe pa bom jas ze ta teden povedla šefu, sodelavci so pa tako ze ugotovili :-) tudi staršem in bratu sem ze povedla, tašča pa tast pa boste jutri izvedela ko pridem iz drugega pregleda ko se bo videlo da je vse vredu. Meni se zdi brezveze da bi skrivala ker tudi tašča ze voha da nekaj ne štima :-D

Nosečka7 tako, pa sem naročena na NS pri dr. Šučurju na Ptuju (še zdaj pa ne vem ali je Šučur ali Šucur) ... datum NS imam 5.1 to je 13 teden. Sem pa mogla z njim direktno govoriti, sestra ne naroča na NS. Je zelo prijazen in povabil me je še, da se udeležim 45 min predavanja na emo NS. Ni obvezno, pridem če želim. In glede na to, da je prva nosečnost bom šla.

*Čebelca* -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 9:17:24)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za skrito skupino, že pisala na zs.

Multiipraktik -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 9:20:08)

ok bejbe, se trudim vas dodat, pa mi neki nagaja....tak da mal potrpljenja prosim, da ne bo kdo misliu ne vem kaj. ...nisem občutljiva, samo nekak vedno probam tko nardit, da je vsem kul, če le gre....no upam da danes uspe.

Multiipraktik -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 9:49:38)

no pa sem ugotovila, če želimo da je fb skupina od samega začetka skrivna, me boste mogle dodat na fb za frendico. tista ki ima interes postati član na fb, naj mi piše na zs in gremo dalje :)

Kathy28 -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 12:06:42)

Evo sem ti pisala na zasebno, ok torej če sem prav sledila je zdaj čisto na novo narejena skrivna skupina? :) Se bom potem iz one izpisala, ker sem se dodala noter, samo pol vse nekaj brisala, pač nočem da bi prijatelji nekaj preko fb-ja zvedeli, ker so pa ene kolegice in kolegi pravi špijuni :) enkrat že dve leti nazaj sem všečkala eno stran nosečka al kak je že, in evo že v službi so mi sodelavci pisali, če sem noseča...pač eni imajo preveč časa in so vedno gor :) hehe

Jaz sem pa danes dala kri za vse živo, tisto kaj dobiš napotnice pri prvem pregledu...malo me je vse skupaj presenetilo, ker nekaj bi morala dati na vošnjakovi, nekaj v bolnici, še dobro da mi fant dela v bolnici sma šla zjutraj prosit enega zdravnika, če mi na novo napiše napotnico, tak da sem lahko dala vse skupaj v bolnici kri...mislim lepo naš šetajo, al je samo v mariboru tak, da nekaj dela en laboratorij, nekaj pa drugi? :)

sunprincess -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 12:10:20)

Jaz moram v LJ na zavod za transfuzijo [sm=zmeden.gif] Imam pa za zdaj napotnico samo za krvno grupo, Rh faktor, tokso, pa če se ne motim sifilis? Sladkor pa šele po 24 tednu? Je to normalna praksa?

Aja, pa še rekla mi je,da naj pohitim s pregledom, da dobim potrdilo za krvno skupino,ker brez tega ne smem okoli hodit[sm=zmeden.gif] PA kaj to pomeni,da moram imeti materinsko knjižico vedno s seboj ali kaj [sm=zmeden.gif]

Kathy28 -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 12:13:22)

Ja jaz sem isto dobila, najbolj smešno mi je blo, da morem dat za rh faktor, ker sem pač bila redna krvodajalka valda da vem svojo skupino, ampak ok se hvalabogu ne bojim igel, tak da ena epruvetka več ni panike :D hihi

Tamy 3xT -> RE: Julijke 2015 (10.12.2014 12:26:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Kathy28

Ja jaz sem isto dobila, najbolj smešno mi je blo, da morem dat za rh faktor, ker sem pač bila redna krvodajalka valda da vem svojo skupino, ampak ok se hvalabogu ne bojim igel, tak da ena epruvetka več ni panike :D hihi

Tudi jaz sem redna krvodajalka in vem krvno skupino in rh, pa mi je sestra lepo odgovorila da pac rabijo na papirju, da ne bo kaj narobe.. Je bolj sigurno. Jaz sem dobla vse napotnice za laboratorij v mb in sem vse na enkrat naredila kar v mb bolnici. Vzeli so mi 5epruvetk in za "vogalom" sem oddala se loncek z urinom. Tudi G imam v MB bolnisnici, vse na kupu hvala bogu.
Sam na NS bom pa sla na Ptuj.
In zdaj sem malo zmedena, ker mi je bilo naroceno da NS na Ptuju dela le dr. Rosic. Zdaj pa ne vem, ker ste nastele se kar nekaj, ki jih dela. A ve katera kdo dela NS v 3D in da se lahko dobi tudi CD? HVALA! :)

LP

Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>