Multiipraktik -> RE: Julijke 2015 (9.12.2014 8:35:45)
|
No, se jaz se malo javim. Men so zacel ta tecni hormoni ni nagajat....sem sitna za ponort , ampak hb moj dragi to razume. Drgac pa mene skos s boli trebuh, sploh ponoc prot jutru mam take bolecine k med m, krvavim pa ne, sam je cuden filing, ko grem vsakic presteasena na wc, pa ne zagledam krvi. Upam da je ok to. Vceraj sem sla na depilacijo, pa me ubolel za ponort....cist sm boga dam prisla in seveda odpovedala bikini del in sm zobe sam za noge stisnila ;) ok, v cetrtek imam razgovor za sluzbo, se zmeraj se nisem odlocila, kdaj naj povem za nosecnost, takoj...ali v naslednjem krogu-ce bo?...neki mi prav, nej kuj povem, pa bo kar bo....druga vest pa pravi TIHO bodi....zmeraj ko si odkrit ga naj...vsaj jaz ga zadnje case hah. Joj komi cakam bozic, da oznanimo novico, pa seveda tudi pregled 18.12 [sm=bravo.gif]. Vceraj smo sli mall laufat na smucke, mate se hitro upeham ;), pasalo pa je. Eto, sem pa kar povozena, pa se zmeraj me tu in tam napad val slabosti....vsakc hujsi, ampak bruhala pa hb se nisem. Nic, mal grem podremat se,zdaj ko se lahko ;). Lepo bodite!
|
|
|
|