Najin_pikec -> RE: Julijke 2015 (16.7.2015 23:01:11)
|
Danes sem ji dala prvo D3 kapljico, pa jo je kar pomatralo... bomo verjetno prešaltali na Oleovit in upam da bo bolje. Pri nas je glede spanja čisto odvisno od dneva, kakšen dan ful spi, kakšen pa se non stop nekaj zbuja. Ponoči se zbujamo na 2-3 ure. Starejši bratec je tudi pri nas navdušen, bi jo ves čas božal pa lupčkal [sm=smiley1.gif]. Ga morava kar bremzat, ker ko se dojiva in mi zaspi res nisem preveč vesela, da jo s svojim navdušenjem zbuja[sm=zmeden.gif]. Pa mora se še navadit, da se ne sme preveč hrupno igrat, kadar dojenček spi. Sej ne misliva, da mora zdaj šepetat, ampak neka sobna jakost bi bila pa fajn [sm=smiley1.gif]. Drugače pa že uživamo na prvih sprehodih. Smotano mi je samo, da gremo lahko ven samo zjutraj in proti večeru - bemti to vročino [sm=hudicek1.gif]. Še dobro da mož odpelje starejšega dopoldan in popoldan malo ven, ker se res rabi zdivjat. Kdaj boste pa starejše dale nazaj v vrtec? Midva ga bova imela doma 2 tedna, dokler bo dragi na očetovskem dopustu. Potem gre pa najbrž kar nazaj v vrtec, itak pravi da pogreša svoje prijateljčke [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif].
|
|
|
|