|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
9.12.2014 13:25:49   
Drobižka
Ojla!

Redno vas berem, za kaj pokomentirat pa zmanjka časa. user posted image

Jaz še kr čakam na pregled.. še en teden. Sej gre samo počasi.user posted image Slabo mi je še vedno. Največkrat popoldne oz. na večer. Noro sem utrujena. In pa seveda še vedno ne dojamem da je to to.user posted image
Drugače mam pa jaz namen domačim povedat po prvem pregledu. Do božiča itak ne bi uspela počakat. Me že zdej preveč ima, da bi raztrobla. Ostalim pa po ns, ki jo imam 12.1. Tudi v službi bom povedal nekje takrat.

Aja glede datuma ns. Meni jo bo delala moja ginekologinja in mi je sestra dala datum že takrat, ko sem klicala za prvi pregled.

< Sporočilo je popravil Drobižka -- 9.12.2014 13:27:10 >

(odgovor članu jancika83)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.12.2014 14:16:19   
sunprincess
Mi lahko IVFjevke poveste, kako so vam postavili datum PDP? Jaz sem računala po kalkulatorju na internetu,kjer se računa glede na datum punkcije,in naj bi imela PDP 28.6. .. danes mi je rekla ginekologinja, da ga naj bi imela 3.7....potem se je pa čudila,da je otrok prevelik,da je prevelik za en teden. Meni ni nič jasno. Na vprašanje, če me ima kaj skrbeti je rekla, da ne, mi je pa ene 10x omenila, da je otrok prevelik, in da sem mogoče zanosila spontano teden prej. Sem rekla,da je to nemogoče nakar je spet rekla,da je otrok prevelik user posted image

Ely85, nič nisem plačala. Pripadata mi dva UZ na zavarovalnico, naj bi pa naredila katerega še mimo zavarovalnice. Zakaj imam potem vsak mesec pregled,če ne delajo vsakič UZ? Kaj potem počnejo :D ?

(odgovor članu Drobižka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.12.2014 14:17:07   
1emanuela
oj, tree

je ze skupina na FBju, sam men je se prezgodi it not, ko se ne ve nben ;)

Življenje je preprosto lepo! :)

(odgovor članu tree)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.12.2014 14:20:50   
1emanuela
mi2 bova, ce ne bo kak jezikav skrat kej prej povedu, druzini in prijateljem povedala na prvorojenkin tretji rojstni dan ki ga praznujemo sredi januarja ;) takrat bo mimo ze tud NS. pol pa se v sluzbi povem :)

lp, E

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.12.2014 14:20:57   
sunprincess
saj se lahko da nastavitve na skrivno skupino,in nihče ne vidi, da smo notri....komu se pa piše,da te doda v kupino?

(odgovor članu 1emanuela)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.12.2014 14:22:02   
Kathy28
Emanuela a ni zaprta skupina? Ker če je zaprta bi jaz se včlanila, če je pa odprta bom pa še tudi počakala, ker še ne vedo vsi...oz. kar nekaj jih še neve...

Neposredna povezava do sporočila: 581
9.12.2014 14:23:53   
sunprincess
Če je zaprta vsi vidijo,da si ti notri, ne vidijo pa kaj pišeš,če niso člani. Če je pa skupina skrivna, pa nihče niti ne ve,da obstaja, niti,da si ti notri. Zato se v take namene dela skrivne skupine

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.12.2014 14:24:47   
Kathy28
o hvala za info :)

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.12.2014 14:28:40   
Multiipraktik
No, saz bi se z veseljem pridruzila na fb...tko da upam da nas admin obvesti kaj in kako ;)

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.12.2014 14:56:01   
ely85
Sunprincess nic ni narobe ce je prevelik plodek pri meni je tud velik za obdobje nosecnosti,boljse da je velik kot pa da se ne razvija normalno...hvala k si se pozanimala za uz,bom se pa jst pr svojem pozanimala zakaj sem morala placat...

(odgovor članu Multiipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 585
9.12.2014 15:00:44   
sunprincess
ok, hvala, malo si me pomirila,ker sem čisto paf. Sem dobila občutek,da gleda enega velikana, in ji ni jasno,kaj naj počne z njim...Res me je zaskrbelo. Ja, ginekologa pa le vprašaj. Ker vem,da tudi v leonišču,kjer se vse plačuje, imajo nosečnice zastonj.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 586
9.12.2014 15:08:41   
ely85
Sunprincess zgleda imamo ivf-ovke vecje plodke heheeh znanost itd... sala user posted image meni je izracunal glede na prvi dan zadnje m ,zdej je pa zgleda odvisno kako kaksen g.racuna...uglavnem neskrbi glede velikosti vazno je da je vse ok user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
9.12.2014 15:22:41   
Mini me
Hello punce, kako se držite? user posted image
Js sem danes spet čist brez energije, s ful čudnim občutkom v želodcu.. skratka, nikakva user posted image
Me pa zanima, a ima mogoče katera od vas tud nabrekle in boleče dlesni? Js mam to zdej ene 4 dni.. pa nisem povezovala tega z nosečnostjo, ampak očitno naj bi šlo za nosečniški gingvitis (?), ki se načeloma začne nekje v drugem mesecu in se do 8. meseca samo še stopnjuje user posted image

(odgovor članu Drobižka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.12.2014 15:24:32   
Kathy28
A ne zatekajo samo noge? Še roke bojo? :) hehe jaz zaenkrat nimam nobenih težav...razen boleče bradavice, pa utrujenost, čeprav še utrujenost me je včeraj nekako minila, upam da bo še naprej tako :)

(odgovor članu Mini me)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.12.2014 16:45:18   
1emanuela
je zaprta ni skrita, tko da jz ravno zrd tega se nocem not ;)

v glavnem ce odtipkate v FB brskalnik Julijcki 2015 je to to... po moje bo ga. R vsakega potrdila ;)

pri prvorojenki smo kasneje naredili skupino tudi skrito, tko da...

lp, E

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.12.2014 17:11:14   
sunprincess
Aha...potem se bom tudi jaz pridružila šele, ko bo skrita...oz. če ne bo, enkrat februarja, ko bom povedala za nosečnost :D

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 9.12.2014 17:12:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 591
9.12.2014 17:28:59   
Mančula
Sunprincess, kolk si imela pa na prvem uz izmerjen plod....moj je bil po besedah ginekologinje zelo majhen....je pa verjetno odvisno tud kater dan bil vstavljen in v katerem tednu je bil pregled.
Jaz drugace nestrpno cakam drugi pregled, ki bo sele cez 14 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 592
9.12.2014 17:39:08   
sunprincess
To je bil prvi uz pri moji ginekologinji. Sem pa bila v 7t na urgenci, kjer naj bi bila velikost ploda ok, samo če zdaj gledam po tabelah, je bil ravno tako prevelikuser posted image Ta nosečnost me bo postarala za par let, ne samo 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.12.2014 18:22:17   
Mančula
Pri meni je bila pa velikost ploda za 6 teden, vsaj po tabeli sodec...ne pa za 8 teden steto od zadnje menstruacije. Vseeno upam, da pridno raste in bo vse ok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
9.12.2014 18:25:22   
sunprincess
Hmmm..to je pa res zanimivo,da prihaja do takih razlik ? Kdaj imaš naslednji pregled? Bomo držali pesti,da bo vse ok user posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 595
9.12.2014 19:02:36   
*Čebelca*
Nosečka7 dr. Šučur zagotovo opravlja NS, vendar se moreš z njim osebno dogovoriti. Meni je sestra včeraj rekla naj pokličem ob pol osmih zvečer in...... hja sfalilo me je pred TV in tako bom jutri probala srečo... če ne bo pa kje drugje :)

Jaz pa danes prvi dan brez slabosti user posted image ... najin grahek me malo zajebava ... štirinajst dni nazaj bi vsak dan lahk jedla pomfri in solato ... nič drugega in sem se temu primerno založila v shrambi... danes pa je prišla pomaranča... to mi je fenomen od kje tako izrazite želje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
9.12.2014 19:32:15   
Mančula
Cez 14 dni imam naslednji pregled.

(odgovor članu *Čebelca*)
Neposredna povezava do sporočila: 597
9.12.2014 19:47:30   
sunprincess
Aha, to pa ne obm pozabila,ker ga imam jaz tudiuser posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 598
9.12.2014 19:54:48   
nezzek

IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess
Ely85, nič nisem plačala. Pripadata mi dva UZ na zavarovalnico, naj bi pa naredila katerega še mimo zavarovalnice. Zakaj imam potem vsak mesec pregled,če ne delajo vsakič UZ? Kaj potem počnejo :D ?

Tudi dr. Pušenjak meni, da je nesmisel, da bi se UZ delal vsak mesec - ob vsakem pregledu. Tudi on se je spraševal "kaj počnejo" G vsak mesec na UZ, kaj ugotavljajo... kao da se samo delajo, da nekaj gledajo, ker kao ni nič posebnega za videt na mesečnih UZ.
Meni osebno se zdita dva premalo.. prvi pač prvi, potem morfologija, pa potem mesec pred rokom, da se vidi, kako leži in če je vse ok. Meni se zdi tudi ta "tretji" zelo pomemben, G ga tudi priporoča, krit pa ni.
G na vsakem pregledu posluša srce. Pa še ostale drobnarije - urin, kri, napotnica za odvzem krvi.. pa pač pogovor, če je kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 599
9.12.2014 19:55:05   
Mančula
....ma jaz sem ze tako nestrpna, da komaj cakam ta datum, a po drugi strani me je pa strah.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?