Mali medo -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (21.10.2014 9:32:39)
|
Pozdravljene punce. Po dolgem času se spet javljam, še vedno brez uspeha. No, da na kratko opišem svojo zgodbo. Z možem že skoraj dve leti čakava na magičen plusek, pa ga kar ni in ni. Po enem letu čakanja sva se odločila, da gre mož opraviti spermiogram in rezultati so bili zelo dobri, tako da sva se odločila da počakava še do konec poletja in če se ne prime greva naprej. September je prišel, z njim tudi [sm=hudicek1.gif] in sem šla do ginekologa, povedala zgodbo, priložila možev spermiogram, sledil je uz. Maternica ok, v jajčnikih ni foliklov, pa je bil čas pred ovulacijo, torej bi morali biti. Predpisal mi je clomid. En mesec s clomidom je že za mano, na ponovnem pregledu je uz pokazal dva folikla, tako da sva pridno [sm=sloncek.gif] in sedaj čakamo, najkasneje do 5.11. V kolikor pa ta mesec ne bo nič, moram naslednji mesec namesto ene tablete na dan, eno zjutraj in eno zvečer - torej enkrat večjo dozo. Malo me skrbi, saj niso ravno nedolžne: glavoboli, oblivi vročine, driska ... ampak če pomagajo bom potrpela. Ima katera tudi takšne izkušnje s clomidom? Srečno vsem [sm=pikapoka1.gif] !!
|
|
|
|