SU -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (28.11.2014 13:07:20)
|
Shana86 bravo!! Čestitam!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Super. Ja, res je... vsaj malce lepši novembrski seznam... ko je bilo tolk govora, da sta nov. in dec. najbolj plodna meseca... [sm=smiley36.gif] ...mogoče bodo decembrski možje toliko bolj obdarili! [sm=smiley1.gif] Res sem vesela zate! Saj potem, ko gledaš nazaj, vidiš, da so bli "znaki" res ZNAKI! Ampak, ko je PMS tko podoben, kajne?! Ena je enkrat napisala... zakaj se nam, ko zanosimo, ne naredi na trebuhu eno tako okence, ki bi se obarvalo/označilo ipd., če bi zanosile... vsaj ne bi bilo toliko ugibanj! [sm=smiley36.gif] perla* držim pesti!! [sm=bravo.gif] Ja... pametno si se odločila... tale november je za en ... [sm=smiley9.gif] (no, razen za nekatere, kajne Shana86) [sm=smiley36.gif] ...raje naredi test decembra!! Zihr je zihr!! [sm=smiley36.gif] Jaz sem se pa včeraj naročila h G in dobila datum sredi decembra... Tko, da bom še nekaj časa čakala... Če pa me bodo kej bolečine dajale, pa bom itak prej šla tja... Zaenkrat moje M še ni... [sm=zmeden.gif] ...kr razmišljam, da bi še kak test naredila, ker mi res ni jasno, da kar nimam M... Ampak zdaj je že 3 dni po M, po moji "teoriji", da se mi cikel "prestavlja nazaj"... [sm=zmeden.gif] Mogoče ga bom naredila, da bom lahko potem spet piz.... sama nase, zakaj mečem denar stran... [sm=smiley24.gif] V glavnem, če ne prej... izvem sredi decembra kaj je z mano... Punce držim pesti. Jaz bom očitno za nekaj časa "prešpricala" temo "II pričakujemo....", ker niti ne vem kdaj jo (ne) pričakovat (oz. zdaj jo v bistvu pričakujem). Me pa seveda dajte med navijačice dokler ne izvem kaj novega!
|
|
|
|