SU -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (24.11.2014 12:36:57)
|
perla* ...na pregled oz. krvni test še nisem šla, ker mi je prejšnji cikel M prehitevala za 1 teden... in zdaj imam malce v mislih, da se mi zna "nazaj prestavit" na prejšnji "tempo"... in potem je še šansa, da se M ulije tja do srede... saj vem... kompliciram... oz. iščem 100 in eno varianto, da je še šansa, da sem N, brez, da grem h G... [sm=smiley29.gif] Shana86 ...meni zamuja, po prejšnjem ciklu, nekje7-8-9 dni... če pa gledam na "pred prejšnji" cikel pa bi znala danes, jutri ali v sredo še pricurljati... V bistvu ne vem točno, ker se mi je vmes nekaj mešalo... [sm=smiley29.gif] ...ne me strašit!! [sm=zz_tongue.png] Se bom pa definitivno naročila, če v sredo še ne bo M... v glavnem, danes je še ni... ana_marija ...glede na tvojo izkušnjo, bi še lahko bil plusek... si mi mal dvignila počutje... [sm=smiley1.gif] hja... te "trojke" so očitno posebni otročki... hehe... [sm=smiley36.gif] ... celo življenje govorim: nekaj pride do tebe, ker ti je namenjeno in že z nekim razlogom se nekaj zgodi... Zdej, ko pa sem sama na tem... pa kr pozabim na ta "rek"... [sm=smiley36.gif] No... verjamem, da bo tut 3. otroček prišel, če nam je namenjen... trudila se bova 100% še, da prikaplja do naju! [sm=smiley36.gif] Držte se punce!
|
|
|
|