SU -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (27.11.2014 11:01:58)
|
Shana86 ...kako? Se kaže kakšen plusek, glede na to, da M še ni? Mali medo ...vem, najhuje je, ko se ulije... čez par dni boš že našla več optimizma... Saj bo. Vem pa, da je hudo. [sm=smiley31.gif] Žabinčica... ne, nič novega... žal. No, včeraj sem naredila N test... Spet zelo, zelo očitno belo-negativen!! [sm=smiley13.gif] [sm=zmeden.gif] Ta teden nameravam klicat svojo G, ker M ni od nikjer, N testi pa tudi vsi negativni... [sm=smiley13.gif] Pa sem bla že vesela, da je "to-to"... samo zdaj to res najverjetneje ni N, ker M že predolgo ni... bi moral bit N test že pozitiven... Trebuh mam ves napet na trenutke... tečna sem, skoz na wc hodim, če bo kej pricurljalo... Groza!! To se mi pa res še ni zgodilo... [sm=smiley19.gif][sm=smiley29.gif] S seznama me lahko kar umaknete... itak bo december zdaj, zdaj tu... Moje M še ni, testi - ... tko, da se oglasim, ko izvem kaj novega... zakaj je tako... Se mogoče kateri sanja kaj bi lahko bil razlog, da moje M ni...? [sm=zmeden.gif] Mena, upam, še ni! [sm=smiley36.gif] N tut ne.... hm?!? Res najbolje, da si izborim čimprejšnji datum za pregled...
|
|
|
|