SU -> RE: II pričakujemo novembra 2014 (17.11.2014 11:04:24)
|
_pika_ ČESTITKE!!!! [sm=bravo.gif] pa bo malce lepši tale novembrski seznamček!! Pri meni tudi M še ni... ...pa se ne upam nič veliko veselit, ker sem mela prejšnji mesec 1 teden prehitro M in bi lahko zato zdej prišla kasneje... [sm=zmeden.gif] Mam sicer vsak dan kakšen naval slabosti, (.)(.) pa tut mene ne bolijo in me tudi pri prejšnjih dveh N niso tako da Tikie... to ni nujno, ko si N... Aja... pa navale tečke mam tut... [sm=smiley36.gif] tko, da ni rečeno, da ni PMS (spet[sm=smiley29.gif])... Tako, da... N test sem delala prejšnji teden... Itak čist prehitro... sploh ne vem zakaj sem ga delala... pač me je pičilo... [sm=zz_biggrin.png] Nekje do konca tega tedna bom še počakala potem pa še enkrat naredim CB! Pa srčno upam, da bo [sm=rozacrtici.gif] Sam je res mučno tole čakanje... vsakič, ko grem na wc s strahom gledam, če je kaj rdečega... groza!! [sm=smiley24.gif] Se pa poskušam mal manj na RR vklapljat, da ne razmišljam skoz o tem... hehe... [sm=smiley36.gif] V glavnem punce, držite pesti še zame... bomo videli... _pika_ pa še enkrat ISKRENE ČESTITKE!!!! zelo sem vesela, da je vsak mesec vsaj kakšen plusek!!! Punce, držite se! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|