Corse -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (23.10.2014 12:52:40)
|
Ely85 na žalost nič ne čiham [sm=smiley36.gif] me pa notr po trebuhu tako šraufa, da moram ležat, če vstanem al pa sedem, me zelo boli, kako je fajn jamrat [sm=jezicek.gif] Joški me ne bolijo nič več, samo to me tolaži, da so mi vstavili že 3. dan, pa bodo ta pravi simptomi - kot je čihanje seveda [sm=smiley36.gif] - mal kasneje na vrsti. Zdej delam celo študijo po internetu (jao kaj imam preveč časa, okol mene pa za posesat, posoda za zložit, cunje za zložit, psa tišči lulat [sm=smiley1.gif]....) kdaj najprej lahko delam test, pa sem ugotovila, da 5000 enot hormončka od stopke gre ven po ca. 10 dneh...zihr bom šla hmal do lekarne [sm=jezicek.gif] Nušika81, meni so tudi folikli takooo počasi napredovali v prvih dveh postopkih, vedno ko sem šla na UZ sem mogla čeč 2 dni..pa spet čez 2..... dni....potem sem pa čist slučajno na enem od forumov vidla, da so punce pisale kaj povzroča hitrejšo rast foliklov, pa sem šla kupit brezalkoholno pivo, ga spila vsak dan in vsak dan jedla jajca, rezultat (vsaj pri meni!) je bil v 3.postopku super, vredno je probat.Lp
|
|
|
|