Stars619 -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (25.10.2014 10:45:28)
|
Aleda, jeeeeeeeejjjjj!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To smo čakali!!!! Čestitke!!!! Zdaj pa le pogumno naprej in samo pozitivne misli pusti v glavi!!!!! Jedka, to čakanje ubija - katastrofa!!! Meni se je majhen flekec pokazal šele na dan, ko sem imela krvnega...in šele po tem je sledila[sm=hudicek1.gif]! Ampak ti pa moram povedati, da glede bolniške pa je čisto odvisno kakšen tip si: poznam 2, ki sta šle delat takoj (ena celo isti dan transferja), pa jima je uspelo, 2 sta bili od začetka doma, pa jima ni uspelo. Sama sem bila 1 teden doma, 1 teden pa v službi, ampak mi je žal, da nisem šla takoj delat, ker se mi zdi, da me je še bolj psihično uničevalo, ko sem brala in brala vse možne stvari in študije po netu...groza!!! Pa samo o tem razmišljala in si postavljala 1001 vprašanje o sebi...in evo, tudi meni bolniška ni koristila![sm=smiley13.gif] Žal pač je tako, da če ti ne uspe, potem pač razmišljaš o večih scenarijih, zakaj ti ni uspelo, kaj bi bilo drugače, če bi...itd! Glej, 1x bo, če nam je usojeno! Le glavo pokonci! Sicer pa še vedno imaš veeeeeeelikooo možnosti!!! Držim pesti!!!
|
|
|
|