JedKa -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (20.10.2014 19:22:43)
|
Uaaauu koliko novih objav... punce dobrodošle, veliko se nas je že nabralo v tej temi [sm=bravo.gif] Vsaka ki gre prvič v postopek bolj malo ve (kot tudi jaz), tako da je čist super, da takole postavljamo taka in drugačna vprašanja.. in si poskušamo pomagat.. Berem, da vam večini punkcija res ni bila nek bavbav.. Ampak se strinjam s tem kar je napisala Corse. Verjetno je razlika, če te špikne 3x, kot pa če te 15x. Jaz sem zadnjič mislila, da bom okrog padla... pridelala sem 10 jajčec in kar ni hotela nehat špikat, jaz pa že z eno nogo v grobu [sm=smiley36.gif] Pa sicer nimam nizkega praga bolečine, sem (na žalost) morala že ogromno bolečih in zoprnih preiskav dat skozi pred leti. Ampak ko je bilo mimo sem samo upala, da kmalu pozabim na bolečino. In res, po nekaj dneh pozabiš na tisto najbolj zoprno... Midva greva jutri po pikico, ali dve? To sem vas hotela vprašat, "ta izkušene".. nič mi ni zdravnica omenila, koliko oplojenčkov vstavijo? Sva z mojim veliko predebatirala okrog tega in moj navija za dva, sploh zato ker naj bi bila velika možnost da eden odmre... ampak vseeno, a te to kar tam na stolu vprašajo, ali oni odločijo. Sem brala da pod 35 let dajo enega, and 35 pa dva, ampak verjetno ni v vseh klinikah in pri vseh pacientkah enako?
|
|
|
|