aspera -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (3.1.2015 16:06:39)
|
^^Tudi jaz sem včeraj malo poškilila [sm=smiley36.gif]. V drugi temi sem že napisala (ne vem, če je kera brala), da sem imela včeraj 2.UZ in sem čisto razočarana. Na prvem so mi rekli, da imam v obeh jajčnikih po več foliklov, zdaj mi je pa samo v levem našla 3 po 13mm velike. Tako da nadaljujem s špikanjem in imam v pon spet UZ. Ne vem, al mi ostalih samo ni merila (ker meni se je zdelo, ko je usmerila UZ na desni jajčnik, da sem videla 2 mehurčka - folikla), ker so premajhni ali imam dejansko samo 3. Že v prvem postopku sem imela samo 3 in še to je bil eden prazen, sem potem imela samo 2 celici. Sicer sem potem tudi zanosila in bila živ dokaz, da ne rabiš celo vojsko foliklov, da zanosiš, samo je pa super, če imaš še kakšnega eskimčka na zalogi. Jaz bom pa sedaj v drugo, če mi rata spet zanosit, malo bolj zadržana, se ne bom upala prehitro veselit, ker imam pač negativno izkušnjo za sabo. Upam, da se mi ne ponovi zgodba iz prvega postopka, ko mi je uspelo priti že do 10.tedna in je bil otroček že mini-mini-človeček, potem sem pa doživela šok pri svoji ginekologinji, ko mi je rekla, da ne najde več utripa [sm=smiley19.gif].
|
|
|
|