Emma1987 -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (31.12.2014 16:33:35)
|
Lepo pozdravljene vse skupaj. Da se oglasim še jaz s svojim rezultatom,sem imela 1 postopek kratek protokol icsi. 10 dni Puregon 150e. 2dni Orgalutran 0,25. 13.12 ob 22h stop inekcija, 15.12 punkcija pridobljenih 6celic 3nezrele 2oplojene, 3dan et dveh celic 4celična in 8celična. Psihično me ni mučilo mogoče če sem 2x pomislila negativno ko me je zelo zabolelo v maternici drugače pa samo pozitivno počutila sem se in mislila kot da sem 100% noseča, mogoče je to tudi pomagalo k pozitivnem rezultatu (nevem)! Simptomov sem imela veliko utrujenost,zaspanost,boleče dojke,napihnjenost,bolečine in krči v trebuhu ter po maternicnem vratu,glavobol,bolecine v krizi in mišicah ter sklepih,vrtoglavica,slabost,en dan brez apetita drugi dan skoraj hladilnik spraznila,spremenjen vonj in okus...verjetno bi se še kakšen najdu. 9dan naredila test vidna druga črtica ampak ne čisto. 11dan naredila cb po še ne minuti se je pokazal jasen + :-) . Danes 13dan po et sem šla na krvnega GKLJ, ob malo čez 8h sem dala kri ob 11:30h sem mogla pa pridit nazaj da sem zvedela točen rezultat, vedela sem da je uspelo vendar sem čakala še na teško pričakovano potrditev in prva beseda je bila NOSEČI STE :-) rezultat testa je 255,9 :-) . Sedaj pa čez 14dni prvi uz in komaj čakam da vidim svojo pikico ali pa dve :-). Očitno je Božiček res prinesel neprecenljivo darilo :-) . Vse ki ste zagledale + čestitam od srca, vse ki še niste pa želim vso srečo in da ga zagledate čim prej <3 SREČNO NOVO LETO VSEM SKUPAJ IN DA GA PREŽIVITE KAR SE DA LEPO IN VSE NAJ LEPŠE V LETU KI PRIHAJA TER DA BO ČIM VEČ +++ . Srečno*********
|
|
|
|