valy25 -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (19.12.2014 13:47:10)
|
Hojla punce, imate kaj sončka? Pri nas se je končno prikazal, tako da je počutje prav super. :) Starš hm, je Dabroston progesteron? Če je kaj podoben Estimi ali prometriumu (s tem dvojim si moram jaz sprožat M), vzameš na 12 ur eno tableto (200mg) in jemlješ vsaj 10 dni. Maja, hehe, drugače sem se v postopkih prvič od blizu srečala z injekcijami, tako da v bistvu nimam pojma in vem, da to ni po pravilih. Ampak, ker itak nimam prakse, sem se v prvem postopku res hecala s temi mehurčki in sem z iztiskanjem zmerej še precej tekočine ven izbrizgala. Tako, da mi je sedaj ta način bolj všeč. Najprej itak iztisnem zrak toliko, da pride ven kapljica ali dve, tiste dva mehurčka, ki ostaneta pa prefrcam gor in vedno ostaneta na koncu v brizgi tudi po injiciranju. Tko si res skoraj vso tekočino dam. Haha, sem prava gorenjka. In vem, da nimam pojma. :) Bikca, dobro razumem tvojo zaskrbljenost. Upam, da ti dnevi do ponedeljka hitro minejo. Boš videla, pričakala te bo prelepa gestacijska vrečka. :) Njelči prehitra si bila ja. Načeloma se dan transferja šteje za ničti dan tko da si dones šele 10dni po Et na tretji dan in rezultat še ni bil realen. Anem držimo pesti. :) In je dan dolg? :) Od tega tedna pa do konca decembra imam tudi jaz sinčka doma in ful uživava. Skoraj kot bi bila spet na porodniški. ;) Drugače pa pri meni nič novega. Domače in kolege sva obvestila, da nama ni uspelo, se takoj lažje diha sedaj. M mi verjetno zadržuje Estima, krvavitve so še vedno sveže in pogoste. Včeraj sem imela pregled za roko, počasi gre na bolje, z januarjem se lahko vrnem v službo. :) Šibam na fizioterapijo, vsem lp! :)
|
|
|
|