aspera -> RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki (17.12.2014 0:05:19)
|
Hej punce, kako ste? Berem, da ste nekatere ugledale tako zaželjeni [sm=rozacrtici.gif] in vam vsem čestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Ostale, ki pa vam ni uspelo, pa ne obupat, ker prej al slej vam bo [sm=smiley1.gif]. Adelle, razumem tvojo stisko, samo daj probaj se malo postavit na noge in biti malo bolj optimistična, ker jaz imam ful občutek da tudi to pripomore k vsem skupaj. Pozitivna naravnanost pa to [sm=smiley2.gif] [sm=smiley1.gif]. Jaz sem sedaj v 2.postopku, v 1.sem zanosila ampak imela v 10.tednu SS [sm=smiley13.gif]. Od tega je že eno leto, z dragim sva uživala v dvoje v tem času in se odklopila od vsega skupaj, sedaj pa greva čisto neobremenjeno v drug postopek. Pač upam, da bom zanosila, sem pa pripravljena tudi na to, da lahko ne bom. Sploh ne razmišljam toliko vnaprej in sem se čisto prepustila. V prvi postopek sem šla veliko bolj negativna (v smislu zakaj se to ravno meni dogaja) in vsa prestrašena, ker nisem vedela kaj lahko pričakujem, sedaj je pa čisto druga zgodba. Prvi postopek sva imela v Leonišču, sedaj sva pa v MB in so res fuuul prijazni in imam že zaradi tega tudi boljši občutek. Včeraj sem začela z injekcijami, z Dipherelinom. Prejšnjič sem imela Puregon, ki je veliko bolj enostaven, ampak sem slabo odreagirala nanj in pridelala samo 2 celici. Sedaj imam zato drugo terapijo in dolg protokol. Drug teden imam prvi UZ in bomo videli kaj se dogaja. Sem pa večkrat prebrala, da je fajn vsak dan deci pira spiti za rast foliklov, tako da si grem jutri po gajbo [sm=smiley36.gif]. Hecam se. Jemljem pa še matični mleček in Femibion. Aja, od prejšnje M dalje jemljem KT in danes sem opazila malo rumenkasto-rjavega izcedka. Potem se pa izračunala, da bi morala sedaj enkrat dobiti M in res upam, da je ne dobim, ker se že špikam. A se je kateri to zgodilo in kaj sledi, če kljub KT in špikanju dobiš M???
|
|
|
|