Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 6.11.2014 11:17:37
|
|
|
|
ely85
|
Ojla punce cestitke nusika 81 zdej pa pridno grej pikice storm ne obupat to sigurno ni ves kaj si meni govorila tko bo tud pri tebi vem da so zivcki na vrhuncu zdej ampak bo ves da sem sama mela tko kot ti in sem zagledala drzim prstke da nam sporocis veselo novicko asevedadabo kako pri tebi kaze ?? Se malo pa testek upam in drzim prstke za vse punce
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 6.11.2014 12:42:34
|
|
|
|
Adelle
|
Rezultati na testu so odvisni od marsikej...meni je na 9 dan po ETju (3 dni po punkciji) vedno pokazal test tocen rezultat. V prejsnjem postopku je bila to takoo rahlaaaaaaa crtica da sm mislila da bluzim.... no dva dni zatem je ze bila mocnejsa. Jst sm tud od Suprefacta nikakva cist iskreno....mede me ful, ful mi dogaja...pa ful me boli in pece k si dajem injekcijo!!! Kdaj bo ze konc tega...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 6.11.2014 13:31:55
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
kot sem že napisala, stric hormonko in vremenko sta na pohodu, zaprimo vrata in ju ne pustimo not. d pečejo inj. huh, vem vem. mene je stopka najbolj pekla/bolela ely85 ti kr pomagaj gor držat moralo, maš moči za najmanj2
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 6.11.2014 14:07:39
|
|
|
|
Anem
|
Adele probi vecjo gubo narestin pocasi brizgaj... meni to ful pomaga
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 6.11.2014 15:52:12
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
nebo mi je zateklo v ustih ( . )( . ) bolijo krčki ob vstavitvi estime, pa k mam poln mehur in k jabuk pojem pa razganja me... jz bi naj bo čim prej d day
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 6.11.2014 17:50:03
|
|
|
|
Mančula
|
Ojla, vas berem redno samo napisat ne uspem nič. Dnevi se mi vlečejo, nikamor ne grejo in do krvnega je res daleč, daleč....katera je pa zdaj na vrsti za lulanje oz. za krvnega? Nusika81, držimo pesti za pikice in tudi zate storm, da še ni vse izgubljeno.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 6.11.2014 22:55:28
|
|
|
|
Aleda
|
Storm- ja 10 dan bi skoraj verjetno že pokazalo pravilen rezultat.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 7.11.2014 8:43:30
|
|
|
|
*storm*
|
hej hoj! nušika, pazi nase in lepo grej pikici AsevedaDaBo, kako si? te že kaj prstki srbijo za testek? upam, da nam kmalu sporočiš veselo novico no, pri meni je očitno res konec. Včeraj sem "za vsak slučaj" naredila še test (8 dan po transferju), kot sem pričakovala, samo ena črtica. Ni bilo ne duha, ne sluha o kakšni dodatni rahli, pa sem test poskusila gledat z vseh zornih kotov danes je že sveža kri, itak bi jutri morala dobiti in vedno imam pred m prej dva dni izcedka. Očitno kjub vsemu niso tile hormoni moj cikel nič pomešali, vsaj nekaj. Sicer mi še ne lije, ampak estime verjetno nima več smisla jemati, kajne? Kako gre zdaj naprej, katera ve? Meni je dala takrat sestra samo neko tel št na katero pokličem, če ni uspelo. sem pa na gk lj. verjetno moram zdaj čakati tri mesece? Kljub temu, da me čakajo zamrznjenčki?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 7.11.2014 9:59:13
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *storm* hej hoj! nušika, pazi nase in lepo grej pikici AsevedaDaBo, kako si? te že kaj prstki srbijo za testek? upam, da nam kmalu sporočiš veselo novico no, pri meni je očitno res konec. Včeraj sem "za vsak slučaj" naredila še test (8 dan po transferju), kot sem pričakovala, samo ena črtica. Ni bilo ne duha, ne sluha o kakšni dodatni rahli, pa sem test poskusila gledat z vseh zornih kotov danes je že sveža kri, itak bi jutri morala dobiti in vedno imam pred m prej dva dni izcedka. Očitno kjub vsemu niso tile hormoni moj cikel nič pomešali, vsaj nekaj. Sicer mi še ne lije, ampak estime verjetno nima več smisla jemati, kajne? Kako gre zdaj naprej, katera ve? Meni je dala takrat sestra samo neko tel št na katero pokličem, če ni uspelo. sem pa na gk lj. verjetno moram zdaj čakati tri mesece? Kljub temu, da me čakajo zamrznjenčki? ni zgubljeno še vse. ju3 boš delala še 1x test! jz vrjamem vate! jz mam obupne krče, ponoč nič ne spim, ajaja. joške me pa tok bolijo d na trebuhune morm spat. a tebe bolijo? prsti pa srbijooooooo
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 7.11.2014 10:43:25
|
|
|
|
Anem
|
ni še nič izgubljenega, dokler se ne prikaže. Meni je sestra na GK rekla, da naj si še kr vstavljam tabletke, dokler ni prava M. Jaz sicer držim pesti, da to ni to ampak vseeno, boj še ni zgubljen. Če pa bo, pa kr takoj poklič za datum in transfer eskimčkov in ti bo po telefonu itak vse povedala. Jst zamrznjenčkov nikoli nisem imela, tko da ne vem kako to poteka. Eni pravijo, da lahko že naslednji ciklus, drugi da ravno tako čez tri cikluse... vejretno je odvisno od postopka in stanja pri pacientki. Moja gre počasi h koncu (HB), me je kr zdelala tale doza SUprefakta ampak mislim, da je tudi to krivo, ker premalo tekočine spijem. Ko bom na Puregonu se bom mogla malo bolj v roke vzet, da ne bom hiperce fasala, če bom premalo pila
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 7.11.2014 11:55:55
|
|
|
|
ely85
|
Storm jst se skoz navijam zate,kokr so punce rekle dokler se orng ne ulije je se upanje ...vseeno drzim prstke zate se naprej ... lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 7.11.2014 12:41:53
|
|
|
|
sunprincess
|
Storm, 8. dan po transferju je absolutno prehitro za dve črtici....jaz sem 10. dan videla tako rahlo,da nisem bila prepričana, ali se mi sanja, ali je res... Ne obupat
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 7.11.2014 12:57:59
|
|
|
|
Mančula
|
Punce, katera je zdaj na vrsti za lulanje oz. za krvnega....da malo vemo za koga še držat pesti, pa upat, da bo uspešnooo jaz imam krvnega šele 17.11, do takrat je še dolgo....test pa ne vem če bom delala, pri prejšnjem postopku ga nisem, sem počakala kar na krvnega. Drugače se počutim pa kar uredu, boli me nič več ne, tišči tudi ne, zaprta tudi nisem....izcedkov nimam nikakršnih, edin tisto kar pride od estime....tako, da mogoče sem pa na dobri poti, da bom
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 7.11.2014 13:32:32
|
|
|
|
rebrebu
|
Punce pomoč: 2.11 sem dobla menstro, zj pa jo mam vsak dan tko mal, ma ne porabim niti celga vlozka?????prej pa je lilo, se prejsnji mesec!!! a je to od mace ali matičnega mlečka????Tud prej, predno sem zanosla, so ble boleče in zelo močne m...zj pa pomesano in kr neki...sploh mi ni jasno nič.....a katera ve akj bi tko vplovalo na to???
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 7.11.2014 20:34:51
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebrebu Punce pomoč: 2.11 sem dobla menstro, zj pa jo mam vsak dan tko mal, ma ne porabim niti celga vlozka?????prej pa je lilo, se prejsnji mesec!!! a je to od mace ali matičnega mlečka????Tud prej, predno sem zanosla, so ble boleče in zelo močne m...zj pa pomesano in kr neki...sploh mi ni jasno nič.....a katera ve akj bi tko vplovalo na to??? oprosti ampak jz nimam pojma
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 12:52:08
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
krčki pojenjajo, prsi bolijo še kar, glava boli, čustvena in jokasta na 200% ..prihaja k znake mam čist prave
< Sporočilo je popravil AsevedaDaBo -- 8.11.2014 12:54:04 >
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 13:05:54
|
|
|
|
Nušika81
|
AsevedaDaBo, bodi bolj optimistična. Vse punce tako bodriš in jim vlivaš pozitivo, zase pa prav nic ne pustiš. Saj veš, da dokler se ne vlije ta ni še nič izgubljeno. Glavo gor in vedi, da vse držimo pesti da kooončnooo zagledaš te
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 13:13:33
|
|
|
|
1aneja1
|
Ojla punce! Še ena nova na forumu V ponedeljek imam ET, spunktirali so mi 14 celic, upam da se je kaj razvilo... Čakanje se mi vleče že zdaj, kaj bo šele po ET-ju
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 13:43:59
|
|
|
|
Nušika81
|
Živijo Aneja in pozdravljena med nami. Ja, ti dnevi se kar vlečejo ja. Po ET-ju pa verjemi da se ti bodo še bolj Kar 14 celic si pridelala, pridna. Držimo pesti, da te jih čim več počaka in da bo tud kak zamrzjenček. Kje pa si? Pri Rešu, MB, LJ...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 13:58:04
|
|
|
|
1aneja1
|
V Ljubljani. Sem pa prvič v postopku, zato je zame vse čisto novo. Kar paše prebrat takle forum, vsaj dobim občutek da je vse kar se dogaja čist normalno Jst sm bla tud kr vesela 14 celic, sploh ker sem se pripravla na to, da bo prvi postopek bolj poskusno... Sam da se jih še čimveč oplodi, pa kot si rekla še kakšen zamrznjenček. Srečno vsem, bomo skupaj čakale na pluske
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 13:58:45
|
|
|
|
AsevedaDaBo
|
vcer sm.test nrdila.in je bla res rahla sencka, ampak to nic ne pomeni kr je bil.test odcitan po 10 min. (10-15min) kar pa pomen d je test neveljaven. dons na 10.dan ga spt ponovim, ampak sm sla ob 2.oo lulat, test sm pa pol ob 5.30 nrdila s tistim urinom... tko d ni bil prvi urin :-/ ampak je bla spt po 10 min rahla senca. sej itak test morm sele 14.dan nrdit, v sredo. ampak mam filing d bo v tork M. skratka jokam, hormoni, vreme, ...
< Sporočilo je popravil AsevedaDaBo -- 8.11.2014 14:01:51 >
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 14:57:25
|
|
|
|
rebrebu
|
AsevedaDAbo nič se ni izgubljeno!!!pr men je blo isto:) 11 dan taka rahla črtica, sm mislalada sam jz vidm, no čez 2 dni pa taka iz aviona:)))
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 15:36:37
|
|
|
|
Nušika81
|
Aneja, tudi jaz sem prvič v postopku. Sem pa pri dr. Reševi. Jaz sem imela med samo terapijo full problemov (krvavitve), tako da sem vesela, da sem sploh prišla do transferja. Pridelala sem 3 celice in na srečo so se vse tri oplodile. Sedaj pa grejem 2 pikice, ki srčno upam da se bodo obdržale. Naj ti dnevi hitro minejo, pa sporoči veselo novičko v ponedeljek.... AsevedaDaBo, meni bi tista senca od črtice full pomenila, ker kar tako se ne pokaže. No počakajmo do srede, da bo taka, da jo boš tudi ti iz aviona videla Pejd na kavč pa kako komedijo poglej, da se boš še kaj nasmejala in ne samo jokala. Vem, da je težko, ampak bo boljše za tvojo psiho. Objemček
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 16:50:42
|
|
|
|
aspera
|
AsevedaDaBo, jaz sem bila v prvem postopku tudi 99%-no prepričana, da bom dobila in sem si šla že celo vložke kupit, pa je potem kar ni in ni blo. So mi pa tudi prsi splahnele in sem bila vsa "PMS-jasta" . No potem pa 10.dan po ET nisem več zdržala in sem naredila test in je bil pozitiven. Žal sem imela potem SS, tako da upam, da bom imela pri drugem postopku več sreče. Držim pesti za vse vas .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki 8.11.2014 17:53:19
|
|
|
|
1aneja1
|
Asevedadabo in Nušika, držim pesti za vaju ;-) Kako ste se pa kaj počutile po punkciji? Mene je prvi dan itak vse bolelo, zdej je pa špikanje v spodnjem delu trebuha popustilo, samo še zjutraj me malo zvije. Bolj mam problem s tem, da me boli cel trebuh, pa ne da bi me not kej špikalo, bolj kot da bi me mišice bolele. Pa kr noče nehat Napihnjena sem pa itak kot balon..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?