|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
6.11.2014 11:17:37   
ely85
Ojla punce user posted image cestitke nusika 81 zdej pa pridno grej pikice user posted image storm ne obupat to sigurno ni user posted image ves kaj si meni govorila user posted image user posted image tko bo tud pri tebi user posted image vem da so zivcki na vrhuncu zdej ampak bo user posted image ves da sem sama mela tko kot ti in sem zagledala user posted image drzim prstke da nam sporocis veselo novicko user posted image asevedadabo kako pri tebi kaze ?? Se malo pa testek user posted image upam in drzim prstke za vse punce user posted image user posted image

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.11.2014 12:42:34   
Adelle
Rezultati na testu so odvisni od marsikej...meni je na 9 dan po ETju (3 dni po punkciji) vedno pokazal test tocen rezultat. V prejsnjem postopku je bila to takoo rahlaaaaaaa crtica da sm mislila da bluzim.... no dva dni zatem je ze bila mocnejsa.

Jst sm tud od Suprefacta nikakva cist iskreno....mede me ful, ful mi dogaja...pa ful me boli in pece k si dajem injekcijo!!! Kdaj bo ze konc tega...user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.11.2014 13:31:55   
AsevedaDaBo
kot sem že napisala, stric hormonko in vremenko sta na pohodu, zaprimo vrata in ju ne pustimo not.

d pečejo inj. huh, vem vem. mene je stopka najbolj pekla/bolela

ely85 ti kr pomagaj gor držat moralo, maš moči za najmanj2 user posted image

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.11.2014 14:07:39   
Anem
Adele probi vecjo gubo narestin pocasi brizgaj... meni to ful pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 554
6.11.2014 15:52:12   
AsevedaDaBo
nebo mi je zateklo v ustih user posted image
( . )( . ) bolijo
krčki ob vstavitvi estime, pa k mam poln mehur in k jabuk pojem
pa razganja me... jz bi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj bo čim prej d day user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.11.2014 17:50:03   
Mančula
Ojla, vas berem redno samo napisat ne uspem nič. user posted image Dnevi se mi vlečejo, nikamor ne grejo in do krvnega je res daleč, daleč....katera je pa zdaj na vrsti za lulanje oz. za krvnega?

Nusika81, držimo pesti za pikice in tudi zate storm, da še ni vse izgubljeno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 556
6.11.2014 22:55:28   
Aleda
Storm- ja 10 dan bi skoraj verjetno že pokazalo pravilen rezultat.

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 557
7.11.2014 8:43:30   
*storm*
hej hoj!

nušika, pazi nase in lepo grej pikici user posted image

AsevedaDaBo, kako si? te že kaj prstki srbijo za testek? user posted image upam, da nam kmalu sporočiš veselo novico

no, pri meni je očitno res konec. Včeraj sem "za vsak slučaj" naredila še test (8 dan po transferju), kot sem pričakovala, samo ena črtica. Ni bilo ne duha, ne sluha o kakšni dodatni rahli, pa sem test poskusila gledat z vseh zornih kotov user posted image danes je že sveža kri, itak bi jutri morala dobiti user posted image in vedno imam pred m prej dva dni izcedka. Očitno kjub vsemu niso tile hormoni moj cikel nič pomešali, vsaj nekaj.

Sicer mi še ne lije, ampak estime verjetno nima več smisla jemati, kajne? Kako gre zdaj naprej, katera ve? Meni je dala takrat sestra samo neko tel št na katero pokličem, če ni uspelo. sem pa na gk lj. verjetno moram zdaj čakati tri mesece? Kljub temu, da me čakajo zamrznjenčki?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 558
7.11.2014 9:59:13   
AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: *storm*

hej hoj!

nušika, pazi nase in lepo grej pikici user posted image

AsevedaDaBo, kako si? te že kaj prstki srbijo za testek? user posted image upam, da nam kmalu sporočiš veselo novico

no, pri meni je očitno res konec. Včeraj sem "za vsak slučaj" naredila še test (8 dan po transferju), kot sem pričakovala, samo ena črtica. Ni bilo ne duha, ne sluha o kakšni dodatni rahli, pa sem test poskusila gledat z vseh zornih kotov user posted image danes je že sveža kri, itak bi jutri morala dobiti user posted image in vedno imam pred m prej dva dni izcedka. Očitno kjub vsemu niso tile hormoni moj cikel nič pomešali, vsaj nekaj.

Sicer mi še ne lije, ampak estime verjetno nima več smisla jemati, kajne? Kako gre zdaj naprej, katera ve? Meni je dala takrat sestra samo neko tel št na katero pokličem, če ni uspelo. sem pa na gk lj. verjetno moram zdaj čakati tri mesece? Kljub temu, da me čakajo zamrznjenčki?

ni zgubljeno še vse. ju3 boš delala še 1x test! jz vrjamem vate!
jz mam obupne krče, ponoč nič ne spim, ajaja. joške me pa tok bolijo d na trebuhune morm spat.
a tebe bolijo?

prsti pa srbijooooooo

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
7.11.2014 10:43:25   
Anem
ni še nič izgubljenega, dokler se user posted image ne prikaže. Meni je sestra na GK rekla, da naj si še kr vstavljam tabletke, dokler ni prava M. Jaz sicer držim pesti, da to ni to ampak vseeno, boj še ni zgubljen. Če pa bo, pa kr takoj poklič za datum in transfer eskimčkov in ti bo po telefonu itak vse povedala. Jst zamrznjenčkov nikoli nisem imela, tko da ne vem kako to poteka. Eni pravijo, da lahko že naslednji ciklus, drugi da ravno tako čez tri cikluse... vejretno je odvisno od postopka in stanja pri pacientki.

Moja user posted image gre počasi h koncu (HB), me je kr zdelala tale doza SUprefakta ampak mislim, da je tudi to krivo, ker premalo tekočine spijem. Ko bom na Puregonu se bom mogla malo bolj v roke vzet, da ne bom hiperce fasala, če bom premalo pila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 560
7.11.2014 11:55:55   
ely85
Storm jst se skoz navijam zate,kokr so punce rekle dokler se orng ne ulije je se upanje ...vseeno drzim prstke zate se naprej ...user posted image lp

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 561
7.11.2014 12:41:53   
sunprincess
Storm, 8. dan po transferju je absolutno prehitro za dve črtici....jaz sem 10. dan videla tako rahlo,da nisem bila prepričana, ali se mi sanja, ali je res... Ne obupat user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 562
7.11.2014 12:57:59   
Mančula
Punce, katera je zdaj na vrsti za lulanje oz. za krvnega....da malo vemo za koga še držat pesti, pa upat, da bo uspešnooo user posted image jaz imam krvnega šele 17.11, do takrat je še dolgo....test pa ne vem če bom delala, pri prejšnjem postopku ga nisem, sem počakala kar na krvnega. user posted image

Drugače se počutim pa kar uredu, boli me nič več ne, tišči tudi ne, zaprta tudi nisem....izcedkov nimam nikakršnih, edin tisto kar pride od estime....tako, da mogoče sem pa na dobri poti, da bom user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 563
7.11.2014 13:32:32   
rebrebu
Punce pomoč: 2.11 sem dobla menstro, zj pa jo mam vsak dan tko mal, ma ne porabim niti celga vlozka?????prej pa je lilo, se prejsnji mesec!!! a je to od mace ali matičnega mlečka????Tud prej, predno sem zanosla, so ble boleče in zelo močne m...zj pa pomesano in kr neki...sploh mi ni jasno nič.....a katera ve akj bi tko vplovalo na to???

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 564
7.11.2014 20:34:51   
AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: rebrebu

Punce pomoč: 2.11 sem dobla menstro, zj pa jo mam vsak dan tko mal, ma ne porabim niti celga vlozka?????prej pa je lilo, se prejsnji mesec!!! a je to od mace ali matičnega mlečka????Tud prej, predno sem zanosla, so ble boleče in zelo močne m...zj pa pomesano in kr neki...sploh mi ni jasno nič.....a katera ve akj bi tko vplovalo na to???

oprosti ampak jz nimam pojmauser posted image

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 565
8.11.2014 12:52:08   
AsevedaDaBo
krčki pojenjajo, prsi bolijo še kar, glava boli, čustvena in jokasta na 200% ..prihaja user posted image k znake mam čist prave

user posted image

< Sporočilo je popravil AsevedaDaBo -- 8.11.2014 12:54:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 566
8.11.2014 13:05:54   
Nušika81
AsevedaDaBo, bodi bolj optimistična. Vse punce tako bodriš in jim vlivaš pozitivo, zase pa prav nic ne pustiš. Saj veš, da dokler se ne vlije ta user posted image ni še nič izgubljeno.
Glavo gor in vedi, da vse držimo pesti da kooončnooo zagledaš te user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
8.11.2014 13:13:33   
1aneja1
Ojla punce!

Še ena nova na forumu user posted image
V ponedeljek imam ET, spunktirali so mi 14 celic, upam da se je kaj razvilo...
Čakanje se mi vleče že zdaj, kaj bo šele po ET-ju user posted image

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 568
8.11.2014 13:43:59   
Nušika81
Živijo Aneja in pozdravljena med nami.
Ja, ti dnevi se kar vlečejo ja. Po ET-ju pa verjemi da se ti bodo še bolj user posted image
Kar 14 celic si pridelala, pridna. Držimo pesti, da te jih čim več počaka in da bo tud kak zamrzjenček.

Kje pa si? Pri Rešu, MB, LJ...

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 569
8.11.2014 13:58:04   
1aneja1
V Ljubljani. Sem pa prvič v postopku, zato je zame vse čisto novo.
Kar paše prebrat takle forum, vsaj dobim občutek da je vse kar se dogaja čist normalno user posted image

Jst sm bla tud kr vesela 14 celic, sploh ker sem se pripravla na to, da bo prvi postopek bolj poskusno...
Sam da se jih še čimveč oplodi, pa kot si rekla še kakšen zamrznjenček.

Srečno vsem, bomo skupaj čakale na pluske user posted image

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 570
8.11.2014 13:58:45   
AsevedaDaBo
vcer sm.test nrdila.in je bla res rahla sencka, ampak to nic ne pomeni kr je bil.test odcitan po 10 min. (10-15min) kar pa pomen d je test neveljaven. dons na 10.dan ga spt ponovim, ampak sm sla ob 2.oo lulat, test sm pa pol ob 5.30 nrdila s tistim urinom...
tko d ni bil prvi urin :-/
ampak je bla spt po 10 min rahla senca. sej itak test morm sele 14.dan nrdit, v sredo.
ampak mam filing d bo v tork M.
skratka jokam, hormoni, vreme, ...

< Sporočilo je popravil AsevedaDaBo -- 8.11.2014 14:01:51 >

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 571
8.11.2014 14:57:25   
rebrebu
AsevedaDAbo nič se ni izgubljeno!!!pr men je blo isto:) 11 dan taka rahla črtica, sm mislalada sam jz vidm, no čez 2 dni pa taka iz aviona:)))

Neposredna povezava do sporočila: 572
8.11.2014 15:36:37   
Nušika81
Aneja, tudi jaz sem prvič v postopku. Sem pa pri dr. Reševi.
Jaz sem imela med samo terapijo full problemov (krvavitve), tako da sem vesela, da sem sploh prišla do transferja.
Pridelala sem 3 celice in na srečo so se vse tri oplodile. Sedaj pa grejem 2 pikice, ki srčno upam da se bodo obdržale.
Naj ti dnevi hitro minejo, pa sporoči veselo novičko v ponedeljek....

AsevedaDaBo, meni bi tista senca od črtice full pomenila, ker kar tako se ne pokaže. No počakajmo do srede, da bo taka, da jo boš tudi ti iz aviona videla user posted image
Pejd na kavč pa kako komedijo poglej, da se boš še kaj nasmejala in ne samo jokala. Vem, da je težko, ampak bo boljše za tvojo psiho.

Objemček user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
8.11.2014 16:50:42   
aspera
AsevedaDaBo, jaz sem bila v prvem postopku tudi 99%-no prepričana, da bom dobila user posted image in sem si šla že celo vložke kupit, pa je potem kar ni in ni blo. So mi pa tudi prsi splahnele in sem bila vsa "PMS-jasta" user posted image . No potem pa 10.dan po ET nisem več zdržala in sem naredila test in je bil pozitiven.
Žal sem imela potem SS, tako da upam, da bom imela pri drugem postopku več sreče. Držim pesti za vse vas user posted image .

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.11.2014 17:53:19   
1aneja1
Asevedadabo in Nušika, držim pesti za vaju ;-)

Kako ste se pa kaj počutile po punkciji? Mene je prvi dan itak vse bolelo, zdej je pa špikanje v spodnjem delu trebuha popustilo, samo še zjutraj me malo zvije.
Bolj mam problem s tem, da me boli cel trebuh, pa ne da bi me not kej špikalo, bolj kot da bi me mišice bolele. Pa kr noče nehat user posted image
Napihnjena sem pa itak kot balon..

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?