betea -> RE: Junij 2015 (18.2.2015 15:01:08)
|
Pozdravljene punce! Že dolgo se nisem oglasila, ker kar ne utegnem vsega spremljati. Jaz sem tudi v FB skupini in čeprav nisem FB fan se trudim bit kolikortoliko "up to date" (to je namreč pravilo). Ja res je, da je zaprta, bom pa vprašala, če se da še pridružit. Nekaj časa je bila namreč pereča debata o aktivnosti članic itd. in ne vem ali se jo je trajno zaprlo ali kako. Glede kg. pa je tako različno...jaz sem do prejšnjega pridelala 1,5 kg in se sekiram, da sem jih premalo, ker v prvo sem jih vseeno nekaj več. Skratka ni se vredno sekirat, le mogoče popaziti, da jemo pestro, mešano in pretežno zdravo prehrano...no, brez prigrizkov, posladkov pa tudi ne gre. Naš prvi je tudi junijski in ne vem točno kdaj, vendar vem, da sem že poleti (pri mesecu in pol smo bili na morju) nucala kratko, ker je bil drugače dobesedno gnil. Je pa res odvisno od poletja, za ziher je pa po moje fajn imet tudi kaj kratkega. Še danes je trikrat bolj topel kot jaz (zmrzljivka). So mi pa prav prišle lahke rjuhice, dekice, da sem ga pokrila, če se mi je zdelo... Morfologija me pa še čaka, držite pesti v petek. Lepe dneve vam želim, sploh tistim, ki vas razvaja samo sonček in vas ne "boža" še veter (beri burja) zraven.
|
|
|
|