juvell -> RE: Junij 2015 (16.1.2015 21:00:01)
|
Tudi jaz bi se vam pridružila - do sedaj sem vas samo brala, nisem ravno vajena pisat na forume, ampak bom naredila tokrat izjemo, ker mi je fino, da si malo podelimo izkušnje. To je moja druga nosečnost, doma imamo enega skoraj dvoletnega živahnega fantiča. PDP je 27.6., po nuhalni sicer 22.6., ampak uradno nismo nič spreminjali. V prvi nosečnosti je bilo vse bp, v tej nosečnosti za enkrat vse lepo teče. Upam, da ste sedaj tudi vse ve že brez slabosti. Glede testa za sladkorno - mene je prejšnja ginekologinja, ki sem jo imela v Lj dala na test, pa nimamo nič v družini in sama nisem imela nikoli problemov. Tisti sladkor ni tako grozen, meni se je zdelo malo škoda mojega časa, ampak OK, nekateri ginekologi se radi prepričajo, da ni kakšnih problemov. Zdaj sem zamenjala ginekologinjo, ker že nekaj časa živim na Goriškem (Ninocka 11 - živim na relaciji med Ajdovščino in NG) in mi je bilo odveč zadnji mesec, ko sem bila na porodniški, da se moram vsak teden vozit v Lj (prej ni bilo problemov, ker delam v Lj). Nova ginekologinja je pa rekla, da me ne bo dala na te teste [sm=smiley1.gif] Jaz tudi že komaj čakam morfologijo, ampak bo šele čez en mesec.
|
|
|
|